Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Sok publikus warez oldal van, de itt nincs helyük a linkeknek.
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #947 üzenetére
háhogy a buta és bolondemberek is tudják, hogy éppen vagdosás folyik, amit a 12-es karika miatt nem mutathatnak.
amugy nekem sem tetszett a befejezés. -
I_Am
veterán
Nagy nap van ma !
-
I_Am
veterán
Previously-t csak a tv-kben adnak, egyik sorozat dvd-n sincs jelen, max 1-2 fontos duplarészesnél.
Amugy ez még nem jelent meg, ez lesz a majd megjelenő dvd-nek a doboza.
Az tuti, hogy megy a többi special edition-öm mellé a polcra.
kanczy:
Nem mennek a múltba, maradnak a ''jelenben''. -
I_Am
veterán
De szééép.... -
I_Am
veterán
válasz
Woodslave #887 üzenetére
Spoiler & teória:
Talán ha halott akkor is meg lehet enni az agyát?
Vagy pedig mivel megfogta a vérző sebét DL azzal a kezével amivel belenyúlt Linderman fejébe, átvette a képességét a vére és a sejtek által.
Szerintem egyik sem, mert ahogyan a jelen változik, úgy változik a jövő is, amit viszont nem mutatnak párhuzamosan. -
I_Am
veterán
Valamilyen szinten a sorozatot is, hiszen a következő évad akárcsak a 24 egy kerek egész lesz, új hősökkel, új tennivalókkal.
Tehát nem olyan lesz mint a prison break vagy a lost, hogy folytatásos évadok, hanem mindegyik egy külön sorozatnak tekinhető, csak a címük egyezik.
Azt olvastátok, hogy a következő évad nagyon nagy durranás lesz? Állitólag hosszabb is lesz (30 vagy 33 részes) és a ''szünetben'' lesz egy 6 részes mini series, ahol mindegyik részben egy külön hőst fognak bemutatni, önálló epizódként. A végén lehet szavazni, hogy melyik kerüljön be a sorozatba, tehát a közönséget is bevonják a szálak szövésébe, ami egyedülálló kezdeményezés. -
I_Am
veterán
Azt hiszem kezd bejönni az elméletem.
És jövő héten dupla résszel fejezik be a sorozatot,
külön öröm a számomra. -
I_Am
veterán
És akkor ''Sylar Anyu'' miért nem esett össze csak azután, hogy Hiro elteleportált?
szerk:
Amugy azt észrevette valaki, hogy Peter ugyanabban a ruhában volt a 21. végén, mint amilyenben megálmodta, hogy felrobban? (csak nem fog még 2 napig ugyanabban a cuccban rohangálni...) -
I_Am
veterán
Az új trailer-ben láttátok, mikor Hiro előkapja a kardját Sylar meg olyan furán néz?
Nem lehet, hogy Peter pont akkor gyakorolja az alakváltó képességét? Mert szerintem pont ez lesz, ahogyan Sylar tekintetét látom.
Annyira izgi.
És mi lehet az új képességű kislány annyira fantasztikus ereje? -
I_Am
veterán
Nathanként nem is kell keresgélnie, hiszen elhangzik a filmben (20-ik rész), hogy miután robbant Nathan segitett neki eltűnni és a nyomokat is Ő intézte, hogy Sylar-re mutassanak.
Ebből az esik le, hogy nem akkor nyirta ki Nathant.
bolondembör:
19-ik részben is elhangzik, hogy tudom, hogy Te másmilyen vagy mint és, de nagyon hasonlitunk. -
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #631 üzenetére
''de pölö Parkman se tudja olvasni a saját gondolatait''
Loooool, szerintem nézd meg a videot amit linkeltem.
Mi az, hogy valaki nem tudja olvasni a saját gondolatát? Akkor én Hős vagyok, mert tudom.
Amugy a logikai bukfencet most Te dobtad. -
I_Am
veterán
[link]
toma: most olvastam el a képregényt és nem láttam Ted-et élve. -
-
I_Am
veterán
Neeeem, nem 100%. Csak annyira bezsongok, hogy a fogalmazásmódomra már nem tudok figyelni.
Na szóval, mi van ha () csak kiüti őket és még használható az agyuk? Peter robban, okés. Sylar belelát a jövőbe és Ő is a helyszínre megy Peternek álcázva magát. Elkapja Nathan-t ugye, aki odamegy hozzá, utána még másokat is. EMP-vel ki tudja őket ütni, ugy hogy nem halnak meg. Feltételezgetek csak, de a srácok úgy csavargatják a történet szálait, hogy ugy sem jövünk még rá. Talán az utolsó rész előtt már igen, de addig tuti nem. Peter miért azt álmodta, hogy Ő robban? Lehet csak belelátott a jövőbe, mint mikor Sylar Claire-t bekergeti a stadion mögötti részhez.
-
I_Am
veterán
Figyi.
Sylarnek megvan az alakváltó képessége, amit még két részen keresztül megszerezhet ugye. Felveszi Peter alakját, ezzel odacsalva a hősöket, majd picit megpiritva őket a rádióaktivitásával amit közben Ted-től gyűjtött be, egyből több legyet üthet egy csapásra. És neki mindig ez a célja, még több képesség. (ezt leírtam már jó pár résszel ezelőtt is)
A képregényben igazad van. És pont most ugrik be a szál, ami Peterrel összeköti. Sylar megszerezte a jövőbelátó képességet Mendez-től. Mendez elmondja, hogy csapdát állított neki. Mi a megoldás? El kell rejtőznie a hősök elől, nehogy Hiro le tudja szúrni. -
I_Am
veterán
Összekeveredtél azt hiszem.
A képregényt felejtsd el. Az az alternatív jövőben létezik csak. Plusz még az is az alternatív jövőben létezik, hogy Peter robbant fel. De miért az volt a célja Hiro-nak, mikor elsőnek visszament a metro-ba és beszélt Peter-el, hogy Claire-t mentse meg és ezáltal a világot?
Hopp, most jutott eszembe. Hiro tudta egyedül, hogy Nathan = Sylar = elnök.
(az alternatív jövőben) -
I_Am
veterán
Ted fel tud robbanni, azért megy be Claire elkábítani a házukba. Ott is látszik, hogy már ég el a bőre Ted-nek.
Lehet, hogy az alternatív jövöben igy volt, hogy Peter robbant, de a mostani helyzet tuti más megoldást szül majd, nem véletlenül merték megmutatni és elmondani azt, hogy Peter robbant.
A vágás arra utal, hogy az alternatív jövőben Ő robbant fel és most jutott eszembe, hogy Nathan megkérhette Lindermant, hogy élessze fel. A vágás egyértelműen arra utal, hogy Claire-el nem találkozott és nem regenerálódott.
Ezek most mind megváltoztak, tehát Ted-nek és Sylar-nek találkoznia kell két részen belül.
És gondolkodj picit. Ha Hiro tudta, hogy Peter robbant (és ez most már tuti, hogy tudta, mert Peter is elmondta és azért van a vágás az arcán is), akkor miért ment vissza és miért Sylar a célpontja? Peter nem gonosz és nem fog alakot váltani Sylar-nek álcázva magát a robbanás előtt, tehát mostantól Sylar-nek kell lennie annak aki a megváltoztatott jelenben robbanni fog. -
I_Am
veterán
Nem regenerálódott, azért van a sebhelye.
És nem robbant fel teljesen, valószínű Hiro azért vágta meg az arcán. Mikor Sylar-nek Mohinder nekicsapja a táblát, az is elájul, valszeg igy történt az alternatív időben is Peterrel.
Viszont mivel Hiro visszament és már mindenki tud a jelenben Sylar-ről, ezért fog Ő robbanni és nem Peter szerintem. Hiszen Peter sem Ted miatt robban, hanem mert túl sok a képessége.
Ted-hez meg ha hozzáérnek már robban, tehát valószínűsíthető, hogy Sylar azt nem élné túl. Lehet ez lesz a jelenben, és ezért lesz a robbanás, nem Peter miatt. Viszont az az egy furcsa, hogy az alternatív jövőben Sylar-nek már megvan az EMP képessége, amit meg csak Ted-től vehetett el. És hogyan? Mivel Nathan képében tetszelgett, elérhette, hogy a Haiti-i srác ott legyen a közelében és igy kaphatta el Ted-et. De a jelenlegi felállás nem ez egyelőre. Tehát Sylar-t kell kiiktatni.
Ja igen, és a képregény amit nem adtak ki. Azt meg rajzolhatta Peter is vagy Sylar is, hiszen nekik megvan hozzá a képességük ami Mista Iszák-tól ''kaptak''. -
I_Am
veterán
válasz
bolondember #585 üzenetére
Ácsi.
Van egy adott jövőkép, amiben Hiro-nak nem sikerült megölnie Sylart. Azért vágta meg Peter arcát, mert Ő robbant volna titkolták. Azért is nem regenerálódott mert nem találkozott előtte Claire-el. Aztán ''besötétetedett'' New York-ban.
A jelenben játszódó dolgok és a jövőbeli kapcsolatok, csak ''átfedések'' a tér-idő kontinuumban, amiket Hiro okozott, hogy megtörve azt találkozott és beszélt saját magával is.
Tehát amit az előző részekben láthattunk az már egy másik jelen, mint amire a jövőben emlékeznek. Sylar meg nem robbanhat fel, mert nem ismeri és nem találkozott még a rádióaktív sráccal, aki most Parkmann-el és Benett-el van. Tehát a következő két részben ezzel a találkozással számolni kell. És mivel láthattuk mi történik akkor, mikor valaki felidegeli a rádióaktív srácot, csak úgy lehet megoldása a dolognak, ha Sylar elkapja a haiti-i figurát. Csak hogyan szerzi meg a képességét? Mert csak az a képesség lehet amivel a rádióaktív gyerek ellen elérhet valamit, hogy elvegye a képességét.
Tehát lehet, hogy Peter akar majd robbanni, de Sylar-nek akkor milyen szál jut majd a történetből? -
I_Am
veterán
válasz
Dictator^ #536 üzenetére
Spoiler:
Az egyedüli hős a sorozatból aki a második részben is benne lesz az Sylar. Ezt már hónapokkal ezelőtt nyilvánosságra hozták a készítők.Egy kaput hagynak csak nyitva, hogy még egy főszereplőt tovább visznek, de az meg titok lesz az első részig.
A jelenlegi story lezárul és a következő széria teljesen új hősökkel tér majd vissza. -
I_Am
veterán
És a boncasztal nem volt eléggé meggyőző?
Vagy mikor a bordáját törte nyiltra, vagy a nyakát tette a focista srác ropira?
Ja és amugy nem vágta le, csak elkezdte és vége lett a filmnek. A 19-es promoban meg látszik, ahogyan Syler a falnak csapodik, tehát valószínű Peter kicsit felhúzza magát és ráordít majd, aztán lehet még lop töle pár képességet is, remélem a fagyasztást nem felejti ki, mert az jó moka lesz. -
I_Am
veterán
Spoiler:
Telekinézis.
Sebhely meg nem lehet utána, mert Claire is simán heg nélkül gyógyult meg mikor Ted megfogta a nyakát a company man-ben. Tehát még ha másik hős is sebzi meg, akkor is simán, heg nélkül regenerálódik.
Amugy ha olvassátok mellette a képregényeket, azokból sok hasznos mellékinformációt lehet megtudni. -
I_Am
veterán
Ápr 23
1x19 promo
[link] -
I_Am
veterán
A Heroes az NBC tavaly ősszel, vagyis alig pár hónapja indult sorozata és bizony ennyi idő elég is volt, hogy a csatorna egyik zászlóshajójává váljon - nem is csoda, hogy már most tudni, hogy 2007. őszén folytatódik a sorozat a 2. évaddal.
Amerikában már a második szériát tervezgetik. Tim Kring, a sorozat producere pár dolgot hajlandó volt elárulni a folytatásról.
''Bizonyára mindenki emlékszik, hogy a felvezető epizód elején a Volume One felirat is megjelent'' - kezdi Kring. ''A 23. rész végén ezzel ez a rész le is zárul, végérvényesen. A Volume Two már egy másik történetbe kezd bele.''
''Új szereplők, új történet, új ötletek és új fenyegetések lesznek, amihez új gonoszok és új hősök is dukálnak. Szóval szeretném felkészíteni a nézőket a tényre, hogy a Hősök második szezonja nem egy ostoba, az első széria elnyújtott folytatása lesz.''
forrás sg.hu -
I_Am
veterán
Már bejelentették a második évadot. A rendező viszont azt is nyilatkozta, hogy a jelenlegi szereplőkből nem sok marad az uj évadra, tehát a mostani szálak mind el lesznek varrva. Sylar tuti lesz a második évadban. Most 5 hét szünet jön és utána a befejező 5 rész. Tehát 23 részes az első évad. A következö szeptemberben kezdődik.
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
2 napja kezdtem el nézni ezt az uj sorozatot és annyira beszivott, hogy zsinórban 11 részig fel sem álltam a tv elől.
(most ért utol párom, szóval ma este a maradék 4 részt is megnézzük)
Kérdés, ezt is 24 részes évadokra tervezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest