- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
senior tag
válasz
King Unique #152 üzenetére
Köszi a segítsèget. A Getdataback simple volt a nyerő. Már másolom az összes adatot egy másik HDD-re, mèg nemtom hány %-t sikerült visszahozni, de ránèzèsre min. 90%. Ez majd ha átmásoltam mindent ès ellenőrzöm az adatmennyisèget akkor derül ki. Köszi a linket, már megyek is a másik fórumra. Üdv.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #148 üzenetére
Egyébként a témához még annyit, hogy a mentésnél nyilván akkor kell legalább akkora tárolókapacitású (1 TB) másik háttértár, ha az eredeti teljesen tele van másolva fontos adatokkal. Vagy, ha pl. fizikai másolatot / lemezképet akarunk készíteni a teljes drive-ról. Bár utóbbi esetben mondjuk az eredetinél nagyobb tárolókapacitású meghajtóra lehet szükség.
Ellenben, ha az eredeti kérdés alapján tényleg csak 800 MB (?) adatot kell lementeni, akkor nyilván nem kell ehhez 1 TB-os HDD. Ráfér értelemszerűen egy kisebb tárolókapacitású lemezre, vagy akár egy pendrive-ra is. Illetve ezek biztonsági másolat céljára is megfelelhetnek. Valamint az említve volt már, hogy keresés után rendszerint lehet az adatmentő programokban tallózni a mappák között és kiválasztható, hogy mely fájlokat / mappákat akarjuk lementeni. Tehát nem muszáj mindent!
-
Antigabo
tag
válasz
King Unique #146 üzenetére
Megintcsak paraszti eszemmel gondolkodva az írás nem vész el ha be van zárva jól, ha a régi kulcsot elronttottuk a könyvtárhoz akkor azt kell beszerezni, nem pedig alagutat fúrni, átköltöztetni egy új épületbe, abba amelyiknek megvettük a kulcsát, jogait, majd azt visszaköltöztetni a megfúrt régi helyre ???
Helly , inkább csak vicceltem. tényleg így kell...?...
Szerintem ami egy gombnyomásra elállítódik az egy másik irányból indított gombnyomásra megjavul !
Ja már kinéztem egy 1TB-s winyót - tök lükeség - csak a biztonság kedvéért vásárolgatni !..
Nem formáztam a lemezeket, egyszerűen csak megváltozott önkényesen először az egyik, majd mindkét kötet egyszerre azt csinálta amit én abszolute de nem akartam, mást vártam, más opciót választottam TEHÁT A W10 HÜLYESÉGE MAX 10 pontosra sikeredett ÉJJEN ! Nemsoká kiszállok én ebből a buta játékból.
Nem ma kezdtem pedig, de ez MÁR NEM nekem való, ÓÓÓÓCSKA ! -
Antigabo
tag
válasz
King Unique #144 üzenetére
Okés - köszönöm megtisztelő válaszodat !
Amit én nem értek az egészben az az hogy ugye elcseszni csak egy gombnyomásba tellett, és el is állítódott szépen a filesystem ( de ez nem baj így legalább hozzáférhetetlen egyenlőre és nem írok rá az ott lévő adatokra) , viszont azt már tényleg nem értem hogy miért kellene nekem egy 1TB- s másik vinyó hogy átmentssem az adataimat, miért nem lehet VISSZACSINÁLNI EGY GOMBNYOMÁSRA ugyanott hagyva az adatokat ahol voltak ?!?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest