Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antigabo

tag

válasz King Unique #146 üzenetére

Megintcsak paraszti eszemmel gondolkodva az írás nem vész el ha be van zárva jól, ha a régi kulcsot elronttottuk a könyvtárhoz akkor azt kell beszerezni, nem pedig alagutat fúrni, átköltöztetni egy új épületbe, abba amelyiknek megvettük a kulcsát, jogait, majd azt visszaköltöztetni a megfúrt régi helyre ???
    Helly , inkább csak vicceltem. tényleg így kell...?... :B
    Szerintem ami egy gombnyomásra elállítódik az egy másik irányból indított gombnyomásra megjavul ! ;)
    Ja már kinéztem egy 1TB-s winyót - tök lükeség - csak a biztonság kedvéért vásárolgatni !..
    Nem formáztam a lemezeket, egyszerűen csak megváltozott önkényesen először az egyik, majd mindkét kötet egyszerre azt csinálta amit én abszolute de nem akartam, mást vártam, más opciót választottam TEHÁT A W10 HÜLYESÉGE MAX 10 pontosra sikeredett ÉJJEN ! Nemsoká kiszállok én ebből a buta játékból.
    Nem ma kezdtem pedig, de ez MÁR NEM nekem való, ÓÓÓÓCSKA ! :B

• Antigabo

tag

válasz King Unique #144 üzenetére

Okés - köszönöm megtisztelő válaszodat !
    Amit én nem értek az egészben az az hogy ugye elcseszni csak egy gombnyomásba tellett, és el is állítódott szépen a filesystem ( de ez nem baj így legalább hozzáférhetetlen egyenlőre és nem írok rá az ott lévő adatokra) , viszont azt már tényleg nem értem hogy miért kellene nekem egy 1TB- s másik vinyó hogy átmentssem az adataimat, miért nem lehet VISSZACSINÁLNI EGY GOMBNYOMÁSRA ugyanott hagyva az adatokat ahol voltak ?!?... :U

• Antigabo

tag

Jó napokat kívánok mindenkinek, és szeretném hozzáértők segítségét kérni !
    Az történt ugyanis hogy 1 fizikai HDD 2 külön betűjelű partíciójának egyesítése helyett,
    a Windows 10 Lemezkezelőjével először is "sikerült" 1 azonos betűjellel 2 dinamikus kötetet alakítani,
    de mivel nem ezt akartam ,ezután megpróbáltam az előzőleg teljesen üres partíciót törölni,(hátha utána egybe csatolhatom a másikkal (ami viszont tele volt ebbe volt minden adatom kb 800MB)
    Ehelyett mind a két dinamikus kötetet törölte !!! Nem csak azt amit kijelöltem !!, és egybe vonta úgy hogy az adataim eltüntek ! Igy most egy teljes Nem lefoglalt partíció éktelenkedik a helyén !...
    Segítséget szeretnék kérni az adataim visszanyeréséhez !(remélem olyan gyors és egyszerű lesz mint a megsemmisítése ! :DDD
    Köszönöm szépen !
    :R

Új hozzászólás Aktív témák