- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
khalim
csendes tag
válasz
Il Padrone #13 üzenetére
nem ugy tunik
nem uj gep, egy evig faszanyosan mukodott minden -
khalim
csendes tag
a negyedik
-
khalim
csendes tag
válasz
Il Padrone #4 üzenetére
bocs elolvastam-szoval mind svc
-
khalim
csendes tag
tulajdonképpen nem tudom, mivel 4 db svchost.exe file-t látok itt, kettő mellett system felirattal, abból az egyik a furcsán működő. trükkös névre nincs utalás, mivel minden csupa nagybetűs (ircet nem használok amúgy)
gép: P4 2,4, 512 RAM, nem tom, mi kell még?:) egy jelentősebb elszállás óta van ez így amúgy, áramszünet miatt:/
nem tom, tipp? kösz továbbra is -
atus
senior tag
Svchost vagy scvhost? Mert az svchost a windows sajátja, a trükkös nevű SCVhost viszont W32/Agobot-S trójai következtében kerül fel a gépre. Általában ircen fertőz, és csinálhat ilyet. Nekem is volt hasonló, csak ott msconfig32.exe volt a ludas.
-
khalim
csendes tag
segítséget kérnék:
gépem azt csinálja, h a CPU-hasznalat szinte 0 használat mellett is stabilan 100%-on van, minden csúnyán szaggat, amihez komolyabb erőfeszítés kellene, olyan progik, mint a word, fagynak, ill. memóriahiányra panaszkodnak. tippem szerint ram-hiba lehet, de ahhoz láma vagyok, h ezt bizonyítani is tudjam:)
gép elég erős, alapból nemigen lehet problem akár sok alkalmazás párhuzamos futtatásával sem.
xp frissen telepítve, gyakorlatilag szűz rendszer
task managerben egy svchost.exe nevű valami mellett jelez folyamatosan 60-70% CPU-hasznalatot.
kérdés tehát: mi van?:)
+: van valami progi amivel viszonylag egyszerűen lehet tesztelni, h minden megfelelően müxik-e?
ja ha task managerben kilövöm ezt az exet, a gep ujraindul...
tenkju minden ötletért
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest