- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
khalim
csendes tag
válasz
Il Padrone #13 üzenetére
nem ugy tunik
nem uj gep, egy evig faszanyosan mukodott minden -
khalim
csendes tag
a negyedik
-
khalim
csendes tag
válasz
Il Padrone #4 üzenetére
bocs elolvastam-szoval mind svc
-
khalim
csendes tag
tulajdonképpen nem tudom, mivel 4 db svchost.exe file-t látok itt, kettő mellett system felirattal, abból az egyik a furcsán működő. trükkös névre nincs utalás, mivel minden csupa nagybetűs (ircet nem használok amúgy)
gép: P4 2,4, 512 RAM, nem tom, mi kell még?:) egy jelentősebb elszállás óta van ez így amúgy, áramszünet miatt:/
nem tom, tipp? kösz továbbra is -
khalim
csendes tag
segítséget kérnék:
gépem azt csinálja, h a CPU-hasznalat szinte 0 használat mellett is stabilan 100%-on van, minden csúnyán szaggat, amihez komolyabb erőfeszítés kellene, olyan progik, mint a word, fagynak, ill. memóriahiányra panaszkodnak. tippem szerint ram-hiba lehet, de ahhoz láma vagyok, h ezt bizonyítani is tudjam:)
gép elég erős, alapból nemigen lehet problem akár sok alkalmazás párhuzamos futtatásával sem.
xp frissen telepítve, gyakorlatilag szűz rendszer
task managerben egy svchost.exe nevű valami mellett jelez folyamatosan 60-70% CPU-hasznalatot.
kérdés tehát: mi van?:)
+: van valami progi amivel viszonylag egyszerűen lehet tesztelni, h minden megfelelően müxik-e?
ja ha task managerben kilövöm ezt az exet, a gep ujraindul...
tenkju minden ötletért
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest