- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilki
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy az ATI 9800 pro kártyámon biost cseréltem. De én hülye nem mentettem el az eredetit! A rátöltött biossal most a kártyám feszt kiugrál a játékokból, egy vga teszt sem fut le rajta, egyszóval nem okés a kártya! Ha valaki tudna nekem küldeni egy SAPPHIRE ATLANTIS 9800 PRO 128MB DDR (HYNIX 2.8 ns) AGP R350 core 378 MHz/mem 338 MHz kártyámhoz eredeti biost, azt nagyon meghálálnám neki!
Segítsetek kérlek!
Bármilyen segítséget, ötletet, webcímet szívesen vennék!
Köszönöm! -
engri
csendes tag
Üdv!
Optimális esetben indításkor ugye kiírja milyen vidkártya (FX5700, 256MB, buheramentes) csücsül a madzag végén, majd jön a BIOS, boot, etc. A következő a helyzet, amikor a biosnak kellene jönnie, ugyanaz a kiírás következik, mint először, és utána csak villog a kurzor csendesen.
Tehát:
- gomb benyom,
- jön a kiírás (Abit FX5700 stb.)
- pillanatra sötét (mint normálisan)
- ismét u.a. a kiírás, BIOS nuku, sípszó nuku.
100% hogy vidkártya, erre rájöttemcsere után (kölcsön MX440
) normális indulás. Kérdésem csupán annyi: lehet-é vmit kezdeni vele, ''kifagyasztani'' vagy mittudomén, vagy marad a jobb kézzel bal vállon át?
-
pete_r
csendes tag
Hali!
Egy furcsa drivergondom van egy Radeon 9800SE All In Wonderrel.
Ha a hozzáadott cd-n lévő (jó régi) illesztőprogramot és multimédia centert telepítem fel, akkor megy minden.
Ha viszont az ati (Szándékos a kisbetű, nekem most nagyon nemecsek...) legfrissebb (az ilyen típusú kártyához) letölthető driverrel használom, illetve a legújabb multimédia centerrel, akkor tévénézés közben véletlenszerűen lefagy, kikapcsolja a monitort, hang megy, reset gomb.
Olyan naív vagyok, hogy nem hiszem, hogy ennyire sz*r drivereket mer egy ekkora cég írni a videokártyáihoz.
Valami ötlet?
A 3d-s teljesítmény közötti különbséget nem is néztem a két driver között, de gyanítom, hogy létezik...
[Szerkesztve] -
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
A problémám az,hogy a 6800 GS-em kb. 2 hete csak az előző ,6600 GT-m eredményeit hozza a 3DMark tesztekben
Mikor vettem a kareszt,akkor teljesen rendben volt,alapon hozott '06-ban 2326 pöttyöt.
Plusz ezt a hibaüzit kapom ,ha a '03-at futtatom:
[link]
HELP
[Szerkesztve] -
Lordie
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Asus N6200 256M Nvidiás AGP kártyát. Előző kártyámmal (MX400) semmi problémám nem volt TV kimenetet használva. Ez az ASUS viszont borzasztóan szellemképes TV képet ad bármit csinálok vele (feltettem a legújabb Forcewaret, állítgattam a PAL szabványokat, még TVToollal is próbáltam).
Lehet, hogy hardware hibás? Volt vkinek hasonló tapasztalata? -
RadeonExClÛB
tag
Vissza vettem az órajelet alapórajel alá is de nem müködik úgy se tökéletesen.
-
StefoTech
csendes tag
nekem is volt ilyen bajom egy gef ti4200al annyi különbséggel, hogy nekem fagyogatott is, aztán végül teljesen elromlott
-
morzsa
aktív tag
Szia! Én a radeonos kollégának írtam.
Neked azt ajánlanám, hogy windows reinstall->alaplapi driverek->windows frissítések(dx9c)->vga driver->a játékokhoz telepítsd a legújabb (elérhető) patchet. Ha így sem megy, jöhet a garancia. Ez utóbbihoz ajánlom, hogy mindent írj össze:konfig, op rendszer, driverek, játékok, minél jobban reprodukálható legyen a hiba, különben egystzerűen elhajtank, hogy játssz mással, mert nekik működik.
mod: érdemes lenne megnézni, hogy a proci és a memória hogy bírja a terhelést.
[Szerkesztve] -
morzsa
aktív tag
Vedd vissza az órajeleket normál tempóra! Ellenőrizd a memória hűtését! Én ezt tenném a helyedben.
-
nagykovi
csendes tag
Nem húztam a karit. Nem tudom mi számít túlmelegedésnek, játék közbe 58-62 fokos a kari.
Más 5let? -
nagykovi
csendes tag
Help pls.
Vettem egy 6600GT-t, meg egy Coolink 500W-os tápot.
Az a problémám, h néhány játéknál (pl. Oblivion) nagyon akad a kari, tele van pixelhibával és lefagy v ujraindul a gép. Mi lehet a baj? -
lolee
tag
válasz
RadeonExClÛB #39 üzenetére
RABIT -radeon bios editor
ATIFLASH -at bios sütő
Nem emléxem már hogy ilyet lehet-e benne...de az se egyértelmű hogy a rosszat veszi le
ha egyáltalán az a baj...
ATI tray tools-t próbáltad? amit írtam.... -
Joshi
titán
Hé, rosszalkodik a vga-tok?
Dobjátok el és vegyetek újat, fél év múlva már sz@rt sem ér!
-
RadeonExClÛB
tag
De én láttam hogy itt a ph-n ezt valaki megcsinálta valaki.Valami Bios szerkesztő progival és ha le is butitanám akkor is jobb lenne mint a semmi 64mb nem a világ vége Most egy HIS 9600xt turbo van nálam de sokkal gyengébb mint az én karim és gondolom 64-rammal pár játék mediumba elfut.
[Szerkesztve] -
AusWolf
őstag
válasz
RadeonExClÛB #34 üzenetére
De minek akarod te így lebutítani szegény videókártyát?
Szerk.: Amúgy nem tudok ilyenről semmit.
[Szerkesztve] -
RadeonExClÛB
tag
válasz
RadeonExClÛB #35 üzenetére
Skacok akkor valaki tudna segíteni?
-
RadeonExClÛB
tag
válasz
RadeonExClÛB #34 üzenetére
Valaki tudna segíteni?
-
RadeonExClÛB
tag
Csáó mindenkinek hallotam valakit a prohardveren olyat csinált egy talán(x800)-al 256mb-ossal hogy annak is hasonló hibája volt.Valami biosz szerkeztővel lerekeztette a memória egyik oldalát 128-ás lett a kártyája de tökéletesen müködik.
Ki tud erröl valamit mert ez is egy megoldás lenne. -
-
AusWolf
őstag
-
AusWolf
őstag
Ha már ez van, akkor valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudok hozzá drivert leszedni?
-
AusWolf
őstag
Hi. Kaptam kölcsön egy GeForce FX 5200-ast amíg nem jön meg a 7800GS-em, hogy addig se unatkozzak. Hát nem is unatkozok!
A Windows nem ismerte fel, csak hogy VGA, drivert nem tudott leszedni. A ForceWare 84.25 sem ismerte fel, pedig tudtommal az a legfrissebb. Ekkor gyanakodtam és megvizsgáltam Everesttel, ami azt írta ki, hogy ez egy SiS 330 Xabre. Szerintem ez nem igaz, a VGA-ra is rá van írva, hogy GeForce FX 5200 128 MB 128 bit. Mit csináljak? Please help!
-
lolee
tag
válasz
RadeonExClÛB #3 üzenetére
próbáld meg ATI tray tools-al auto tuning módban, hátha talál vmi downlockolt órajelet ahol megy hibátlanul, bár nem sok az esély, egy probát megér.....
-
Rickenstein
senior tag
Elég veszélyes a GPU és a memcsi húzása. Ha lefagyott akkor valsz. vagy nem támogatja a kari a tunningot, vagy túl magasra állítottad valamelyik órajelet. Próbáld meg csak apránként húzni és minden egyes húzás után teszteljed (pl. Aquamark, 3dmark)
Szerk.: még el nem felejtem, ilyenkor gondoskodni kell egy masszívabb hűtésről is.
[Szerkesztve] -
Dani008x
csendes tag
Sziasztok
Egy GF N6200 vga-m van és ha tuningolom (windowson belül) akkor olyan mintha lefagyna!
Csak várni kell egy kicsit ? vagy valami baj van? -
Ultram3jor
senior tag
válasz
RadeonExClÛB #7 üzenetére
a zm80-at el tudod passzolni 4,5-kért...
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Szerintem add el külön a Zalmit, úgy jobban jársz. Ami a karit illeti: R.I.P.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
ebben az állapotban szerintem olyan 2000ft-ot..
mivel nem javítható, ezért nem fognak sokkal többet adni érte, ha egyáltalán valakinek kell.. -
válasz
RadeonExClÛB #3 üzenetére
Sajnos mint írod a kártya húzva volt, ez szerinted jót tesz neki hosszú távon ? (legyen akármilyen szárazjég hűtésed, nem olyan órajelre tervezték)
Ha van rá garanciád, akkor vidd vissza és reménykedj, hogy kicserélik, megjavítják..., vagy oldódjon meg valamilyen úton a problémád. -
Dufresne
addikt
válasz
Rickenstein #4 üzenetére
Vagy hirdesse meg itt a PH-n, veszik itt a hibás kártyákat is, egész tisztességes áron
-
Rickenstein
senior tag
válasz
RadeonExClÛB #1 üzenetére
Memóriahiba, javíthatatlan. Vidd vissza ha garanciális, ha nem, akkor kuka...
-
RadeonExClÛB
tag
nem nincs csak meg volt húzva de kellő hütése volt nem volt 256-bit-esre átalakítva csak egyszer elkezdett csíkozni először akkor ha játszottam egy idő után(kb.féléve tökéletes volt ezen az órajelen). És ha újraindítottam akkor utána mindig jó volt de most meg már az sem segít.A kártyán semmi sérül sincs valami kondi szálhatott el? nem tudom segíts légyszi
?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
RadeonExClÛB #1 üzenetére
nincs pro-vá alakítva?
haverom se@pro-ja ugyanezzel szállt el. -
RadeonExClÛB
tag
HELP.
Valami gáz van a kártyámmal(ATI 9800SE) amikor bootol be a gépem akkor a képem el van maszatalódva piros kockák vannak a képernyő aljától a közepéig.Oprendszer alatt nem annyira gáz a kép de ott is furcsa csíkos és foltos a monitor.
Segítsetek?
Mi a baj?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest