Új hozzászólás Aktív témák
-
RadeonExClÛB
tag
Vissza vettem az órajelet alapórajel alá is de nem müködik úgy se tökéletesen.
-
RadeonExClÛB
tag
De én láttam hogy itt a ph-n ezt valaki megcsinálta valaki.Valami Bios szerkesztő progival és ha le is butitanám akkor is jobb lenne mint a semmi 64mb nem a világ vége Most egy HIS 9600xt turbo van nálam de sokkal gyengébb mint az én karim és gondolom 64-rammal pár játék mediumba elfut.
[Szerkesztve] -
RadeonExClÛB
tag
válasz
RadeonExClÛB #35 üzenetére
Skacok akkor valaki tudna segíteni?
-
RadeonExClÛB
tag
válasz
RadeonExClÛB #34 üzenetére
Valaki tudna segíteni?
-
RadeonExClÛB
tag
Csáó mindenkinek hallotam valakit a prohardveren olyat csinált egy talán(x800)-al 256mb-ossal hogy annak is hasonló hibája volt.Valami biosz szerkeztővel lerekeztette a memória egyik oldalát 128-ás lett a kártyája de tökéletesen müködik.
Ki tud erröl valamit mert ez is egy megoldás lenne. -
RadeonExClÛB
tag
nem nincs csak meg volt húzva de kellő hütése volt nem volt 256-bit-esre átalakítva csak egyszer elkezdett csíkozni először akkor ha játszottam egy idő után(kb.féléve tökéletes volt ezen az órajelen). És ha újraindítottam akkor utána mindig jó volt de most meg már az sem segít.A kártyán semmi sérül sincs valami kondi szálhatott el? nem tudom segíts légyszi
?
-
RadeonExClÛB
tag
HELP.
Valami gáz van a kártyámmal(ATI 9800SE) amikor bootol be a gépem akkor a képem el van maszatalódva piros kockák vannak a képernyő aljától a közepéig.Oprendszer alatt nem annyira gáz a kép de ott is furcsa csíkos és foltos a monitor.
Segítsetek?
Mi a baj?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest