- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
pappwba
csendes tag
Hali!
Nekem is ilyen deszka van a gépemben. :)
Vmikor (nem tudom pontosan) az Asus letrehozott egy uj markat a sajat alaplapjaibol: ez az Azrock. Az Asus draga, viszont nagyon jo, mig az Azrock olcso es szinten jo, csak kevesbe lehet tuningolni. Na ugyanez a helyzet az ECS tajekan is. A masik elvonalbeli alaplapgyartonak (MSI) erre valaszolni kellett, ugyhogy letrehozta az ECS-t. Tehat ECS ugyanolyan jo, mint az MSI, csak szinten kevesbe lehet tuningolni. =>
ar/teljesitmeny ECS A LEGJOBB!!!!
(ja es mellesleg vilagszerte az ECS alaplapokbol adnak el a legtobbet. Az osszes eladasnak vmi 40%-a korul van.)
jss: Szerintem a tapod boven eleg. Nekem a gepben egy 1800+-os proci van, mellette egy Gef4Ti4200, egy Cd-iro, egy CD-ROM es ket vinyo es rendesen muxik 230 W-os tappal.
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest