Keresés

Aktív témák

• gheO

csendes tag

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a segítséget!
    Szerintem lezárható a téma (nem égetem a magam és a procim tovább :)
    Üdv!

• gheO

csendes tag

Hi!

Nos! Bementem a Mistralba jóhiszeműen és azt mondtam adjanak nekem 1 JÓ hűtőt. Nem nézegettem én semmit, mer' meg se fordult a naiv fejemben, hogy még egy hűtővel is átkúrelják az ember fejét. De hát sajna tévedtem! És be kell látnom lassan, hogy nemcsak a Mistral, hanem az egész ország erről szól, csak adjunk el mindent a pócró.
    Egyébként 6,8 rongy volt. Nem ragaszkodom hozzá, de ugye azért vettem, hogy jó legyen,s nem azé, hogy díszelegjen az asztalon.
    A dobozára meg rá van írva, hogy AMD Athlon XP 3600+ and higher!!!!! Azt is megmondtam milyen procihoz viszem. A 2,8-hoz elvileg ventilátor nélkül is jónak kellene lennie, mégsem az ventillátorral se!

->...Egyhamar nem veszek hűtőt, az tuti!

És az a legszebb, hogy noha visszavittem, vissza sem veszik ám, annak ellenére, hogy tök hatástalan, használhatatlan, tehát annak, aminek vettem sz@rt sem ér!
    Persze sokan mondhatnák, hogy jelentsem fel őket!
    ..Kéredem én..Minek, van értelme?

Üdv!

• gheO

csendes tag

Hi!
    Egy bolti mérlegen lemértük és pontosan 0,55 kg!

Ha találkoztál már hasonló hűtővel, akkor azért szeretném +kérdezni tőled, hogy hatásos lehet-e egy ilyen?
    -
    Mert számomra -egy kicsit elgondolkodva- meggyőzőbb a TITÁN konstrukció, ahol a ventillátor szinte ''közvetlenül'' a magra fúj. Ennél meg a magtól számítva van egy jó másfél centis ''fémcső'' rész és csak azután jön az átfúvatott rész.
    Nem vagyok 1 hővezető - szaki, csak józan paraszti ésszel gondolom, hogy bármily jól is vezeti az a ''cső'' a hőt, akkor is a mag felett jobban megreked, mintha elfújná onnan a levegő. :F
    -
    Erről mi a véleményed (-véleményetek)? Esetleg mégis olyan jól vezetheti a hőt az a rész?
    Tső!

• gheO

csendes tag

Sziasztok!

Kérdésem volna az AERO Cool DP 102 hűtővel kapcsolatban. Kép itt látható:

Ezt a Mistral-ban vettem és hitetlenkedve néztek, amikor visszavittem, mondván, hogy a sima TITÁN veri ezt. Pedig ez történt:

Megvettem és örültem neki, mily brutális kinézetű, beraktam a gépbe, ami egy 2800+ os AMD-re épül (A7V600-X), aztán próba. Pár fokkal magasabbat mutatott a PC-Probe-val, mint előtte. Na mondom, biztos rosszul kentem fel az ezüstkakit, így megcsináltam még 1x, meg még 1x.....
    Aztán végül visszaraktam a TITÁN-t, ami még jobb eredményt produkált, mint előtte, tehát még jobban elverte az AeroCool-t (biztos több ezüstöt kapott, vagy nemtom).
    Kérdéseim:
    Lehet-e ezt egyáltalán álló házban használni a nagy súlyával együtt?
    Mitől lehet szarabb a TITÁN-nál is? Felfekvési gond???
    Egyébként a TITÁN ventillátorát is rászereltem (természeten befelé fújásra-előbeépítése a képen látható lemezek)és úgy próbáltam.
    Találkozott már valamelyikőtök hasonló kütyüvel/problémával?
    Előre is köszi!

Tsőváz!

Aktív témák

Hirdetés