Aktív témák
-
gheO
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a segítséget!
Szerintem lezárható a téma (nem égetem a magam és a procim tovább :)
Üdv! -
MoP_FX 57
őstag
Ne is varj sokkal tobbet ettol a hutotol,iszonyu szar a leszoritasa egy HT 101-hez kepest,utolag orulok ,hogy en 101 est vettem.Szerintem probald becserelni ,inkabb adj 2000 Ft -t az eladonak csak cserelje ki.
-
gheO
csendes tag
Hi!
Nos! Bementem a Mistralba jóhiszeműen és azt mondtam adjanak nekem 1 JÓ hűtőt. Nem nézegettem én semmit, mer' meg se fordult a naiv fejemben, hogy még egy hűtővel is átkúrelják az ember fejét. De hát sajna tévedtem! És be kell látnom lassan, hogy nemcsak a Mistral, hanem az egész ország erről szól, csak adjunk el mindent a pócró.
Egyébként 6,8 rongy volt. Nem ragaszkodom hozzá, de ugye azért vettem, hogy jó legyen,s nem azé, hogy díszelegjen az asztalon.
A dobozára meg rá van írva, hogy AMD Athlon XP 3600+ and higher!!!!! Azt is megmondtam milyen procihoz viszem. A 2,8-hoz elvileg ventilátor nélkül is jónak kellene lennie, mégsem az ventillátorral se!
->...Egyhamar nem veszek hűtőt, az tuti!
És az a legszebb, hogy noha visszavittem, vissza sem veszik ám, annak ellenére, hogy tök hatástalan, használhatatlan, tehát annak, aminek vettem sz@rt sem ér!
Persze sokan mondhatnák, hogy jelentsem fel őket!
..Kéredem én..Minek, van értelme?
Üdv! -
Gergello
addikt
szerintem szimplán szar, még ránézésre is
-
Szval!
Hát ez egyáltalán nem nehéz ez a hűtő..De csak úgy eszembe jutott hogy miért ragaszkodsz ehhez a hűtőhöz?Mi benne az extra?+Mennyiért wetted?
Azért reakom fel ezeket a kérdéseket mert 1 db magyar cikket sem találtam erről a hűtőrőlés a képek alapján nehéz tanácsot adni...:( -
gheO
csendes tag
Hi!
Egy bolti mérlegen lemértük és pontosan 0,55 kg!
Ha találkoztál már hasonló hűtővel, akkor azért szeretném +kérdezni tőled, hogy hatásos lehet-e egy ilyen?
-
Mert számomra -egy kicsit elgondolkodva- meggyőzőbb a TITÁN konstrukció, ahol a ventillátor szinte ''közvetlenül'' a magra fúj. Ennél meg a magtól számítva van egy jó másfél centis ''fémcső'' rész és csak azután jön az átfúvatott rész.
Nem vagyok 1 hővezető - szaki, csak józan paraszti ésszel gondolom, hogy bármily jól is vezeti az a ''cső'' a hőt, akkor is a mag felett jobban megreked, mintha elfújná onnan a levegő. :F
-
Erről mi a véleményed (-véleményetek)? Esetleg mégis olyan jól vezetheti a hőt az a rész?
Tső! -
Szval!
+tudnád mondani hogy ez a cooler cucc hány grammos[kilós:)]..Bocs..De elég súlyosnak néz ki. Wagy 40 oldalt wégignéztem de a súlyáról semmi hír....Ez abban a kérdésben lenne fontos hogy ajánlott e álló gépházba.(mivel a hűtő a procifoglalathoz csatlakozik és nem biztos hogy sokáig birná ha a hűtés nehéz hanem egyszerűen leszkad a foglalattal eggyütt)Én úgy hallottam álló gépházba az ajánlott tömegű hűtő 5-600g, de az enyém 708g és elbírja.Szval várom a választ...:U -
gheO
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem volna az AERO Cool DP 102 hűtővel kapcsolatban. Kép itt látható:
Ezt a Mistral-ban vettem és hitetlenkedve néztek, amikor visszavittem, mondván, hogy a sima TITÁN veri ezt. Pedig ez történt:
Megvettem és örültem neki, mily brutális kinézetű, beraktam a gépbe, ami egy 2800+ os AMD-re épül (A7V600-X), aztán próba. Pár fokkal magasabbat mutatott a PC-Probe-val, mint előtte. Na mondom, biztos rosszul kentem fel az ezüstkakit, így megcsináltam még 1x, meg még 1x.....
Aztán végül visszaraktam a TITÁN-t, ami még jobb eredményt produkált, mint előtte, tehát még jobban elverte az AeroCool-t (biztos több ezüstöt kapott, vagy nemtom).
Kérdéseim:
Lehet-e ezt egyáltalán álló házban használni a nagy súlyával együtt?
Mitől lehet szarabb a TITÁN-nál is? Felfekvési gond???
Egyébként a TITÁN ventillátorát is rászereltem (természeten befelé fújásra-előbeépítése a képen látható lemezek)és úgy próbáltam.
Találkozott már valamelyikőtök hasonló kütyüvel/problémával?
Előre is köszi!
Tsőváz!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged