- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Aktív témák
-
oofffline
friss újonc
Sziasztok,
Keresgéltem a témában, de nem igazán jártam sikerrel és nem tudom merre tovább.. Nemrég beújítottam egy MSI Tomahawk max alaplapot, hozzá 3600 os procit és 3600 os corsair ramokat.. a probléma az lenne, hogy bekapcsolom a gépet, előjön a bios képernyő(ahol be tudok lépni a biosba) itt nem nyomok semmit, majd következne a win betöltés ugye, de a monitor kikapcsol és csak a reset segít.. reset után újra a kis képernyő ahol be tudok lépni a biosba, majd tovább megy és betölti a wint.. ez a probléma akkor nem jelenik meg, ha bekapcsolás előtt lekapcsolom a tápot is, tehát áramtalanítom az egész gépet... olvastam a cmos-ról meg hogy itt meg tud ragadni valami... de ennyire nem értek hozzá. találkozott már valaki ilyen hibával? (előfordul amikor bekapcsolás után betölti a wint.. de többnyire resi kell..)Előre is köszönöm a segítséget!
Remélem ha sikerül megoldást találni, másnak is hasznára válhat.
Üdv,
ooffline
Aktív témák
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest