- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
oofffline
friss újonc
Sziasztok,
Keresgéltem a témában, de nem igazán jártam sikerrel és nem tudom merre tovább.. Nemrég beújítottam egy MSI Tomahawk max alaplapot, hozzá 3600 os procit és 3600 os corsair ramokat.. a probléma az lenne, hogy bekapcsolom a gépet, előjön a bios képernyő(ahol be tudok lépni a biosba) itt nem nyomok semmit, majd következne a win betöltés ugye, de a monitor kikapcsol és csak a reset segít.. reset után újra a kis képernyő ahol be tudok lépni a biosba, majd tovább megy és betölti a wint.. ez a probléma akkor nem jelenik meg, ha bekapcsolás előtt lekapcsolom a tápot is, tehát áramtalanítom az egész gépet... olvastam a cmos-ról meg hogy itt meg tud ragadni valami... de ennyire nem értek hozzá. találkozott már valaki ilyen hibával? (előfordul amikor bekapcsolás után betölti a wint.. de többnyire resi kell..)Előre is köszönöm a segítséget!
Remélem ha sikerül megoldást találni, másnak is hasznára válhat.
Üdv,
ooffline
Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest