- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
knoz91
tag
Sziasztok!
Adott a címben szereplő lap, egy core i3 2120as procival, 2x 4gb corsair XMS3 1333mhz-el, ATI HD6670 1gb GDDR5-ös vga-val, 40gb-s SATA vinyóval, mindez egy FSP 400W-os táppal. A problémám az lenne, hogy fresh' win7 64bites oprendszer alatt driverekkel felpakolva a rendszer valamilyen oknál fogva nem ismeri fel az 500gb-s külső vinyót. A laphoz minden driver telepítve lett, a vinyó működőképes (ezt alátámasztja hogy maga a vinyó pörög mikor csatlakoztatom, illetve a jelző "lámpája" világít). Lapon lévő USB-vel használnám, de az se, se a front usb nem futtatja. Mivel hogy a billentyűzetem usb-s és lapi usb portról működik, ezért arra egyáltalán nem gyanakszom.Hozzátartozik, hogy lap driverek előtt csatlakoztattam a vinyót, mivel Plug-in periféria, nem nagyon szabadná szerintem húzni az "illesztőszoftverét", mégis a rendszer próbálta telepíteni, és ez akkor megszakadt. Driverek telepítése után egyáltalán nem érzékeli a vinyót.
Tehát kérdésem adott ezzel kapcsolatban, bárkinek bármi ötlete hogy mi a teendő?
Válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest