Aktív témák

törölt tag

válasz knoz91 #1 üzenetére

Hello!

A kérdést tedd fel az Azonnali alaplapos kérdések órájában.

Ezt zártam.

• knoz91

tag

Sziasztok!
    Adott a címben szereplő lap, egy core i3 2120as procival, 2x 4gb corsair XMS3 1333mhz-el, ATI HD6670 1gb GDDR5-ös vga-val, 40gb-s SATA vinyóval, mindez egy FSP 400W-os táppal. A problémám az lenne, hogy fresh' win7 64bites oprendszer alatt driverekkel felpakolva a rendszer valamilyen oknál fogva nem ismeri fel az 500gb-s külső vinyót. A laphoz minden driver telepítve lett, a vinyó működőképes (ezt alátámasztja hogy maga a vinyó pörög mikor csatlakoztatom, illetve a jelző "lámpája" világít). Lapon lévő USB-vel használnám, de az se, se a front usb nem futtatja. Mivel hogy a billentyűzetem usb-s és lapi usb portról működik, ezért arra egyáltalán nem gyanakszom.

Hozzátartozik, hogy lap driverek előtt csatlakoztattam a vinyót, mivel Plug-in periféria, nem nagyon szabadná szerintem húzni az "illesztőszoftverét", mégis a rendszer próbálta telepíteni, és ez akkor megszakadt. Driverek telepítése után egyáltalán nem érzékeli a vinyót.

Tehát kérdésem adott ezzel kapcsolatban, bárkinek bármi ötlete hogy mi a teendő?

Válaszokat előre is köszönöm! :R :)

Aktív témák