Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haneto
tag
-
kerobi
senior tag
Anno rendeltem a nothing phone 2-t. Ment is vissza hamar! Melegedett es rajottem hogy a glyphek nekem nem tetszenek. Legalabb szimmetrikusan lennenek elhelyezve. Nagy nulla ez az innovacio. Az egyedi ikonok meg nem jok minden appra.
Carl Pei majd akkor szoljon, ha megcsinalta a total atlatszo telefont, aminek a hatulja tisztan fotoszenzor. -
gombasm
aktív tag
Ennyi savanyú f..z még itt is ritkán jön össze...
.
Bezzeg az ájfón mennyire innovatív és szép már sok-sok éve! Ja, bocs, de nem...
Don't feed the troll! -
foxtrott
csendes tag
Nekem aktívan egy 2a teszi a dolgát a mindennapokban, és nem igazán tudok rá panaszkodni, jó egy ip67-et, meg egy wireless töltést el tudnék viselni, de ennyi pénzért ez is tökéletes...12/256
-
-
Specifikáció és úgy önmagában nagyon rendben van, de egyszerűen a külcsín számomra emészthetetlen.
-
Draun01
tag
Szerintem itt már dizájn körforgás van. Kb ugyanúgy mint a divatban. Időről-időre visszajönnek bizonyos dizájnelemek. Pl. Egyenes vs. lekerekített keret vagy hajlított vs. lapos kijelző vagy bőr hatású hátlapok. X évente megjelennek eltűnnek, váltják egymást. Nincsenek nagy truvájok.
-
doooo
veterán
Tehát akkor semmi innovatív (amit negyedszer adsz el újra, az már nem az; lásd glyph) és semmi vadiúj nincs a hátlapon. Köszi, hogy végre leírtad. Zárhatjuk a bs-cunamit.
Azon meg nyugodtan el lehet gondolkodni, hogy miért nem csinálnak mások ilyen hátlapokat. Egyszerű a válasz rá. És abba is egyszerű belegondolni, hogy mi lenne, ha mások is ilyeneket csinálnának: a Nothing többé nem csinálna ilyet, mert csak akkor (valamelyest) életképes, ha egyedüliként csinálják. -
Bár az én ízlésemtől nagyon-nagyon távol esik ez a fajta külső, az vitathatatlan, hogy ennek is megvan a célközönsége.
-
TTomax
félisten
Reméljük az ára sem változik...
-
kbyte1024
veterán
Az biztos hogy egyedi telokat csinálnak és a szoftvert is bitang jól megírják rá. Jó ez az árra meg a tesztekre leszek kiváncsi
-
Shyciii
veterán
Elolvastam: "Semmi új vagy innovatív nincs ebben. Lerágott csont."
Újra elolvastam: "Semmi új vagy innovatív nincs ebben. Lerágott csont."Amúgy hasonlítsd össze az átlátszó hátlapos telefonok számát, a nem átlátszósakkal.
Ugyanezt megteheted a glyph interfésze/nem glyph interface-el. No mennyi jött ki? Hány %-a az egyik a másiknak? Baromi sok ugye? Jah bocs mégse, még 1%-a sincsen, csak magyaráznod kellett azt, ami nincsen, inkább a baromságokat hordod össze. Közben meg tényekről beszélsz, szánalmas...
Az meg különösen szánalmas, hogy a kamera elrendezésbe próbálsz akkor gyorsan belekapaszkodni, mikor ebbe már évek óta nem lehet újat, max össze-vissza pakolgatással, ami se nem szép, se nem komfortos, se nem használható. -
-
cs.zs.
veterán
Ezen ne vesszetek össze, ne süllyedjünk le ovis szintre, hogy kb kié a jobb.
Álljunk meg az ártatlan vélemények szintjén. Mindenki leírhatja a sajátját, és puszi/pá... -
doooo
veterán
Na most akkor olvasd el újra, amit írtam.
És aztán még egyszer.
Utána meg guglizd be szépen, hogy hány gyártónak, és hány évvel ezelőtt volt már átlátszó hátlapos mobilja. Meg azt is magyarázd meg, hogy két kamera egymás mellé téve miért egyedi vagy innovatív (amikor ezt is évekkel ezelőtt eljátszották már mások). Miért innovatívabb ez, mint bármi más? Magyarázd meg. -
Shyciii
veterán
Igen, nagyon lerágott csont a glyph interfész. Rengeteg gyártó csinálja ezt már évtizedek óta. Az átlátszó hátlap is lerágott csont. Tele van a piac ilyen telefonokkal. Évek óta mindenkinek így néz ki a hátlapja...Tiszta unalom. bezzeg az iPhone, vagy Galaxy S sorozat hátlapja nagyon új, egyedi, designos.
-
doooo
veterán
Semmi új vagy innovatív nincs ebben. Lerágott csont. Ha másért nem, akkor azért, mert ők maguk csinálták meg ugyanezt már többször is (mondjuk ezeket az amúgy valóban elég érdekes, világító csíkokat; de a csíkokon kívül meg totál unalmas az egész, az átlátszó hátlap is (ami amúgy eleve megosztó dolog, és több gyártó is alkalmazta őket), meg ez a kamerasziget is).
-
cs.zs.
veterán
Egyedi.
A formavilágában tetten érhető a fantázia és az innováció. A többi brand tanulhatna tőle, ez a 2 dolog kb minden márkánál eltűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest