- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Az átlagos fordításnál nagyságrendekkel jobb és illik a hangulathoz, én pozitívan csalódtam. Persze ez szubjektív.
Egyébként engem pont az zavar, hogy nincs a játéknak hangulata. Mindenki ugyanúgy néz ki, a demigod szintű NPC-ken nem látszik, hogy ők ott az atyaúristenek, egy lvl 5 playert alig lehet megkülönböztetni egy 30-astól. A helyszínek actonként változnak, de hihetetlenül monotonak. Benyomom az automata futást és csak az egeret használva haladok előre, a "use"-al egyetemben 4 gomb elég, viszont vannak részek, amiket valószínűleg nem adtak le tesztelésre, mert még hárman is beleizzadnának. Eddig pár hangulatos rész volt, az actok végei. Remélem lesznek kellően bizarr helyszínek is, mert én tulajdonképpen single playerként haladok. Továbbra is sajnálom, hogy nem rendes MMO-t csináltak belőle, mert akinek ez a stílus tetszik, az sokkal jobban elvan a D2-vel (én tuti).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Crimson Desert
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple AirPods 3 Teljesen új állapotban!
- ASUS TUF RTX 4070Ti 12GB új állapotban dobozában! 2029-ig garanciális!
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjlolv IR kam gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest