Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Megérkezett a harmadik frakció + limitált DualSense kontroller!
Helldivers 2 - Omens of Tyranny | PS5 & PC Games - YouTube -
Frod
addikt
Új MO: irány Meridia!
(még nem volt időm megnézni, nem tudom új biome-ot csináltak e hozzá)
-
-
Frod
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
"Charger lényege, hogy a fedetlen potrohát lődd"
Nem éppen.
"They're almost entirely armored, except for the yellow patches on their body. While it may seem like these are their weak spots, they aren't considered so, and any non-explosive damage to these areas will instead deal 10% of the original damage." forrásVagyis ha nem bármi olyannal lövöd, ami robbanó sebzést ad (Dominator, Scorcher), akkor csak a sebzés tizedét osztod rá.
Ellenben továbbra is jó taktika valamelyik lábán megbontani a páncélt, majd kb bármivel széttunkolni, vagy egy jól célzott fejlövéssel (eat, recoiless) leteríteni. Vagy lángszóró.
(Ettől még persze leszedhetted a tüzes breaker-rel, csak ahogy te is írtad, nem effektív, ha több tárnyi kell bele) -
Frod
addikt
Végre meglett volna a 6 perces Blitz trófea, erre amint felszállna a hajó crashelt a játék -.-
-
Frod
addikt
Új Warbond: Polar Patriots, május 9
-
Frod
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Közben van egy ilyen pontosítás alatta:
"most of the 24 things being changed are being buffed, there's like.. maybe two i'd consider a nerf and most of the nerfs are just to reduce the maximum mags carried"Szóval még nem kijelenthető, hogy negatívan fog érinteni minket a változtatások nagy része. Holnap kiderül!
-
Frod
addikt
Hát azért valamennyire érdemes, de ha valaki mindig full partival megy, akkor nagyjából látja, hogy miket hoznak jelenleg. (kb autocannon/quasar)
(Én pl 1 hónap késéssel kezdtem el játszani, a 70+ órám alatt egyszer nem láttam, hogy bárki hozott volna railgun-t, míg az első két hétben másról se szóltak a javaslatok)Holnap jön új patch, a leak-ek szerint 24 fegyver/stratagem kap nerf-et, egyelőre ezt még kezeljük pletykának, majd kiderül.
-
Frod
addikt
Botok ellen ajánlott primary?
Ez a Penetrator egy vicc, full tár elmegy a fejbe, és simán rohan tovább a pengekezű tag.
Net szerint a Scorcher a tuti, de az még messze van.
Breaker? -
Frod
addikt

Közben a végleges kiirtás addig tartott, hogy 5 bolygót támadnak egyszerre a robotok

#247 Peace
Legtöbbször vagy azzal gyújtanak ki, vagy az Arc Throwerrel sütnek meg, szerintem több velük a friendly kill, mint bármi más.
Egyébként én a Guard Dog nerfet "várom". Egyszerűen olyan szinten pofátlanul jó, hogy biztos dolgoznak már rajta, hogy elrontsák. Van, hogy nem is látom az ellent, de az meg 50 m-ről már süti is meg. -
Frod
addikt
Mivel későn kezdtem így mindegyik premium warbond kimaradt, egyre viszont már összejött a credit.
Van bármelyikben valami must have cucc, vagy vegyem az e hetit? -
Frod
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)