Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor7th

addikt

válasz l.skywalker #498 üzenetére

Azt is írtam. Igen, gyorsabban kéne új, jelentős tartalmat kiadni.

Ami a Discordon megy angol nyelvű beszélgetéseknél nagyon jelentős téma, nemcsak Discord oldalon. Ma is láttam, tán hogy az egyik moderátor írta valakinek, hogy megbocsát... három hét múlva, vagyis kizárt valakit három hétre, miután kérte hogy bocsássson meg valami miatt. Ilyen kis istent játszanak tán ott a moderátorok...

Vannak új bolygók, új környezet amik gyönyörűek. Új fegyer nem nagyon. Az egyik új stratagem már rég elkészült, de nem kapjuk meg folyton. Volt, hogy azért mert lehetetlen küldetéseket adtak a játékos szám hirtelen visszaesése miatt, legutóbb meg az volt, hogy választani kellett, hogy gyerekeket mentünk meg, vagy a stratagemet kapjuk végre meg. A többség a gyerekeket válaszotta ami nem adott semmit a játékban nekünk és végül azt írták hogy az egész ipari kapacitását leépítik, vagyis lehet hogy soha nem kapjuk meg azt a már elkészített stratagemet, miközben nagyon sokan igényelnének új tartalmat.

Ehhez képest viszonylag nemrég írták, hogy lassítani fognak, hogy a fejlesztőik elkerüljék a kiégést. Egyszerűen nem rendelkeznek a kapacitással, ami kéne hogy teljesítsék a játékosok többségének elvárásait.

De azért még mindig élvezhető, de én is már ritkábban játszok.

Új hozzászólás Aktív témák