- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
stapi1
csendes tag
Úgy spekulálsz a következő bikapiaccal ahogy szeretnél, ha addig kitart a projekt. Én csak leírtam a véleményem. A villámvédelmet mindenki mérlegeli maga, hogy érdemes e beszerelni. A kültéri antenna és a hozzávaló kábel akkor is ajánlott hogy jobb legyen a hozam. Még annyit hozzá tennék az elöző kommentemhez, hogy amikor a project indult, és a bikapiac alatt futott akkor 50-100db hnt-ket termeltek a gépek 20-60$ közötti árfolyamon havonta. Most havi 10 db alatt hoznak a jobb helyen lévő gépeknek. És ez nem fog már pozitívan változni hiába lesz itt bikapiac.
-
-
Danex
addikt
szomszéd hotspot se 100%, hogy te witnesseled, ez max akkor lehet igaz ha kevesebb mint 14 hotspot van ami biztosan rálát az övére. De ekkor is ha 2 napig nem beacon-özik akkor te azt semmilyen módon nem fogod witnesselni mert nincs mit.
Amit te mondasz akkor lenne igaz, ha A: kevés hotspot van a közelben, B: 3 óránként beacon-ölnének a minerek amit én eléggé kötve hiszek vagy ha igen, akkor ott valami csalás van -
Danex
addikt
nekem alapból csak hetente van 1-1 alkalom mikor Miskolcról ellövök nyiregyházára, így a 3 óra alatt megvan az összes az eléggé megbukik, főleg hogy van ,hogy 2 napig semmi beacon-t nem lő a miner, illetve ez igaz lehet a szomszéd minerekre is szóval a 3 óra semmiképpen nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest