-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Cathfaern #69529 üzenetére
&micafighter:
"vagy nem nyitsz semmit a kövi kiegig" vagy helyett legyen és.
igen, tudom, hogy külön pity timer van, de mivel gyanítom nem csak az új kiegnek a paklijaira fog ez a mechanika vonatkozni, hanem pl. a classicra is, így nem érdemes most kinyitni, mert nyithatsz benne dupeot. -
ígyvanferi
addikt
-
Chronos85
tag
válasz
Cathfaern #69446 üzenetére
1. Nah ezért nem szeretem mikor 1-1 mondatott ragadnak ki az emberek és azt kezdik el magyarázgatni. (Semmi személyes). A bekezdés elején amiből idéztél, sztem korrektűl leírtam, hogy itt közel nem arról van szó h rögtön változtatunk, mert vkinek a kedvenc lapja, kasztja, frakciója vagy akármilye jelenleg kiszorult.
Igenis fontos, bevonni a commnitit, mert valahol mégis csak nekik készül ez az egész, majd ezeket a jelzéseket figyelembe véve, beépítve a későbbiekben fejleszteni a játékot.
Itt most lehet jönni h a HSben is meghívják Frodant aki jó pénzért elröhögcsél BB papával miközben bemutatnak néhány premade decket a következő kiegből. Vagy hogy 2 hónap után tisztán látni lehet, hogy az aggró shámánba mennyi early power creepet sikerült bepaszírozni, de a nerfre több mint fél évet várni kellett. Viszont legalább végre nem estek át a ló tulsó felére, mint az a blizznél korábban annyira jellemző volt.
2. Igen voltak HSben is, béta alatt változások, tudom mert volt szerencsém a régi rúzs hero powerhez. Viszont közel nem ennyi és ennyire a játék mechanikáját érintő változtatások. Arról nem is beszélve, open betában megjelenésig ha jól emlékszek semmi nem változott (nem 100%), viszont az biztos h utánna még hónapokig bent volt a helycserélős bug és az összeragadó kártyák. Gwentben nemrég (1 hete) volt egy jelnetős patch ahol, rengeteg laphoz hozzá nyúltak. Igen vannak benne visuális bugok, és sikerült az egyik frakciót túllőni, de már jelezték, hogy prioritást élveznek ezek a gondok.
Csak igyekeztem rávilágítani, hogy lehet ezt máshogy is sztem jól csinálni, nyílván bizonyos kereteken belül.
Mondom ezt úgy h szeretek a HSel játszani (főleg az aréna részével), de látom a gyengeségeit is. Nekem személy szerint nem tetszik ez a vonal amin elindultak, Old Godtól kezdve, h minden kiegben nyomjunk power creepeket az aktuális új mechanikához majd a kövivel dobjuk az egészet a kukába és jöhet a kövi csak h minnél több pénzt sajtoljunk ki az új boosterek vásárlásából. De lehet, hogy ez teljesen megszokott a CCGknél, sajnos nincs összehasonlítási alapom, nekem a HS volt az első ilyen számítógépes játékom. -
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #69415 üzenetére
Gwentről 6-8 átgondolt mondatban tudnál írni? Bár nem hiszem, hogy a HS szerepét át tudná venni (nincs mobil kliense), de kíváncsi vagyok, hogy most hol tart, milyen előnyei / hátrányai vannak a HS-sel szemben.
Akár @salaam is, vagy bárki, aki mindkét játékot ismeri.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Cathfaern #69361 üzenetére
valaki régen csinált egy koncepciót, amiben kvázi sub-class rendszer volt, mindenkinek két, vagy három special cucc lett volna választható deckbuilding alatt, pl. a rogue hero powerje bekapcsolta volna a combot, és ehhez hasonló apróságok. én talán valami ilyesmit látok megvalósíthatónak, a hero power annyira definiálja az összes classt, hogy nem tudom, mi jönne ki, ha választhatóak lennének.
volt amúgy olyan pontja a játéknak, amikor be lehetett volna vezetni egy tizedik classt, de ez valahol GvG idején elmúlt és már sokszor nyilatkozták, hogy nem terveznek ezen módosítani design és balance nehézségek miatt.
-
balisz
senior tag
válasz
Cathfaern #69231 üzenetére
Szerintem a kártyák megfogalmazása is a játékot befolyásoló tényező (igaz, a legkevésbé), csak úgy mint a warrior bot-ok, nekem azok például teljesen tönkreteszik a wild ladder-t. Szerintem az is kicseszés a játékosokkal, hogy a Blizzard nem foglakkozik addig a kevésbé durva hiányosságokkal vagy hibákkal, amíg nincs nagy balhé belőlük. De igazad van, hogy ezzel nem lehet kicseszni velük (sajnos), mert a megítélésük HS körökben már így is a béka segge alatt van, mégis nyomtatja a pénzt a játék.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #68008 üzenetére
Ez túl nagy falat nem vállalkozom rá
Eleinte egy crafting / disenchanting guide-nak indult kezdők és középhaladók számára, de azóta a játék is sokat változott (gyakori kiegek, standard, meta snapshotok). A "nyitottam x-et, használható / törjem?" kérdésekre akart válaszolni, de ilyenből egyre kevesebb van, bár kiegek környékén megnő a számuk.
Már én is gondolkoztam az átalakításán, kb ilyen formában:
Patches the Pirate
Kihagyhatatlan: Pirate Warrior, Quest Rogue, Miracle Rogue, Token Druid
Előfordul: Zoo Warlock, Elemental Shaman, Midrange Shaman
Sok deck használja, népszerű, craftolásra ajánlott. -
tomazin
veterán
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #67263 üzenetére
Nem tudom mar szerkeszteni, de tegyuk hozza, hogy most meg nagyon makosan nyitottam, tovabbra is csak ingyen paklik, es jott belole egy legendary
Igaz Voraxx az, ami nem hiszem tul sok playt fog latni nalam, figyeembe veve hogy alapbol se egy nagy szam, de ha jo valahova az is paladin deck, azzal meg nem sokat jatszok.
-
Shadowguard
senior tag
-
Hallazeal
tag
válasz
Cathfaern #66413 üzenetére
Nekem az első perctől kezdve ellenszenves volt ez az ember, abban a pár videóban amiben láttam. Viszont azért mert a személyével baja van valakinek, és ezért csúnyán fogalmazva megfúrni legalább olyan undorító dolog mint amit ő csinál... Az hogy a twitch-en mit csinál, és hogy valamikor régen admin-ként elcseszett valamit, még nem jelenti azt, hogy nem vehet részt egy versenyen, aminek ezekhez semmi köze. Az lett volna az egyenes út, hogy szépen elverjük a versenyen, és ott bizonyítja be az illető akinek gondja van vele, hogy márpedig te nem ide való vagy... egyszerűen nevetséges már, és mert xy kedvenc játékosának is baja van vele, így már ők is közvetlen ellenfélként tekintenek rá, annyira, hogy már egy öklendező nácizó előtt is kalapot emel...szörnyű. És mondom ezt úgy, hogy borzasztóen ellenszenves nekem ez a p4 figura a modorosságával együtt, de amit vele csináltak az sem volt egyenes szerintem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cathfaern #66403 üzenetére
Hö?
Neviilz-től agyrákot kapok. Ömlik a só rendesen. Van műsor gazdagon. De azért jó néhányszor megüti a legend 1-t.
Na most itt jön, hogy kinek mi. Nekem Amaz stílusa se nagyon fekszik. Ettől nem tartom rossz játékosnak, rossz streamernek.
Nem szeretheti mindenki a borsó levest. -
-
tomazin
veterán
válasz
Cathfaern #65942 üzenetére
erre gondolom sok panasz volt, mert már nem úgy van, mint anno, hogy minden kör résznek van külön timere, hanem van egy global körtimer, ha egyik résznél "ropeolsz", akkor az összes többi körrészben már alig lesz időd. ha nem csinálsz semmit, akkor ott is a kövi körben már nagyon gyorsan fog telni az idő.
ez tapasztalat, szóval lehet nem 100%pontos, de az biztos, hogy javítottak ezen
-
micafighter
nagyúr
válasz
Cathfaern #65946 üzenetére
Persze értem amit irsz, nekem is talán jobb ez a mostani rendszer mert mindig csinálok mást is HS mellett. Ha interakció lenne enemy körben akkor ezt nem nagyon lehetne ugye.
De a secret önmagában nem elég jo megoldás szerintem. Egy "silence your opponents next summoned minion" secret szemét lenne szerintem mert onnantol hogy kijátszottad egy jo játékos megprobálja körbejátszani ha tudja, és egy ilyen secretet azért nem nehéz. De egy olyan lap amit enemy körben tudsz kitenni és silence your opponents minion, azzal nem tud mit kezdeni az ellenfeled. Ki fogja tenni az aviana-t remélve hogy nem huztad fel a countert.
Bár lehet akkor mégérdekesebb lenne ha lenne a counterre is counter
nokappa
-
micafighter
nagyúr
válasz
Cathfaern #65942 üzenetére
Ez oké, de szerintem nem dölne össze a világ ha a HS körök igy maradnának mellette, és akkor a játék gördülékenysége nem változik. Ja hogy akkor figyelni kell mit mikor játszol ki, meg elöre kell gondolkodni mert az enemy körben nincs idöd gondolkodni mert gyorsan kell reagálnod? Fuh jaj de rossz már
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Cathfaern #65853 üzenetére
aha.
én meg rühellem, mikor 10 perce játszunk, előnyben vagyok, az ellenfél meg kirak egy 2 manás alakirt, vagy valami más betegséget és megöl. ezt maximum nézni jó, de leginkább azt sem. ha olyan lapokkal akarok játszani, amivel amúgy nem szoktam, akkor megyek arénázni, az ilyen mértékű random számomra egyáltalán nem szórakoztató.
-
sagem
addikt
válasz
Cathfaern #65790 üzenetére
A sakkhoz elég komoly agyi kapacitás/memória/koncentrációs készség kell ami nem mindenkinek van, pláne nem olyan szinten, amilyenekkel a nagymesterek rendelkeznek, szerintem ezeket sem lehet megtanulni
Én pl. tuti nem tudnék annyi lehetséges kombinációt/lépést észben tartani előre kiszámolni..de a nagy többség sem, nem véletlenül verik el a sakk AI-k az átlag embereket
Ha nekiállnék 0/24 sakkot tanulni, akkor sem lennék soha a büdös életben már profi. Talán ha kisgyermek kortól eleve úgy készül az ember akkor "megtanulhatja" azt, amivel más esetleg eleve rendelkezik...na de ez meg már megint nem HS szint, amiben pár hónap intenzív képzéssel felzárkozhatsz egy pro szintre. Nem mondom, hogy ettől még világbajnok leszel vagy versenyeket nyersz, mert ez nyilván több más dologtól is függ, de a játéktudásod ettől még lehet közel azonos, míg sakkban fényévekre vagy a profiktól (pinpongozni is mindenki tud, aztán amikor egy profi szervát kellene visszaadni, akkor rájön, hogy mégsem
)
HS esetében ötöd annyi dolgot nem kell észben tartani
-
saen
veterán
válasz
Cathfaern #65790 üzenetére
A sakkot meg lehet tanulni. A világ élmezőnye akkor is szűk marad ha a világ összes embere oda akar kerülni. Teljesen mindegy, hogy miben akarsz a legjobbak közé tartozni, nem lesz könnyű dolgod és nem is sikerül mindenkinek. Igazából csak nagyon kevés embernek, de ettől még lehetséges.
-
szupermacs
veterán
válasz
Cathfaern #65741 üzenetére
Nekem személy szerint tetszene, ha újoncként tudnék érvényesülni egy basic paklival legalább casualban, vagy a practice meccsekkel is meg lehetne csinálni a küldetéseket. Nem szeretek egy kasztnál leragadni, szeretek kipróbálni többet. Sajnos a játék, ahogy észrevettem, nem kifejezetten erről szól, hacsak az embernek nincs rengeteg szabadideje, vagy pénze. Az én időmmel esetleg 1 paklit össze tudok majd rakni az elkövetkezendő egy évben.
Itt most az volt a probléma, hogy nem e-sport játékra lett tervezve és nem a profikat tartja szem előtt a játék. Szerintem a kezdőket sem. -
salaam
senior tag
válasz
Cathfaern #65737 üzenetére
Második részéhez:
De igenis működjön úgy.
Én borzasztó béna vagyok minden olyan játékban, amiben egyszerre két dolognál többre kell figyelni. Mobákban nem tudok egyszerre a lanen lenni és a térképre figyelni, meg a creepeket is ölni, mert egyszerűen így működök. De ez azzal jár, hogy nemcsak, hogy nem megyek sírni a fórumokra, hogy miért vagyok csak bronze akármennyi (talán ötig vannak ezek a számozások?), hanem nem is játszom a játékkal, mert feleslegesen idegesíteném magam. Ugyanez van az fpsekkel.
Szörnyű ember vagyok tudom, de úgy gondolom, hogy aki napi 5 percet játszik, az üljön szépen rank15 környékén, játsszon reno n'zoth aviana kun druidot, vagy ami boldoggá teszi és maradjon csendben, ha meg fejlődni akar, akkor öljön bele időt a játékba és tanuljon. Ezért szeretném azt, amit Lifecoach is minden interjúban elmond, hogy legyenek ilyen deckek, amik elősegítik azt, hogy aki jó az tényleg jó legyen. Aki meg szórakozik, az szórakozzon.
Tényleg nem akarok senkit megbántani ezzel, csak kicsit olyan ez, mint amikor néhány hónapja terepgyakorlaton voltam egy szlovén trappista monostorban, ahol van egy magyar testvér is és amikor beszélgettünk, szóba került, hogy Franciaországban két dominikánus testvér kiugrott a rendből, mert együtt akartak élni és az egyikük nemváltoztató műtétet is szeretett volna, a magyar testvér meg mondta, hogy hát így mindenki valami olyan szeretne lenne, ami nem, akkor ő például muskátli szeretne lenni.*Kicsit ezt érzem ebben a játékban, hogy mindenki valami olyan akar lenni, ami nem és ha nem jön össze, akkor azonnal rohan sírni. És nyilván a Blizzard nem szeretetszolgálat, miért részesítene előnyben 2000 embert 1 millióval szemben, akiktől nyilván több pénz jön, én ezt megértem. Viszont sajnos nem tudok elvonatkoztatni a magam kantiánusságától és így soha nem fogok egyetérteni ezzel az elvvel, ahogy ők működnek.
*A mondanivalóm illusztrálásra hoztam ezt a kedves kis történetet, távol álljon tőlem bármiféle elítélése azoknak, akik a saját nemükhöz vonzódnak, nők férfi testben, és/vagy fordítva.
-
balisz
senior tag
válasz
Cathfaern #65737 üzenetére
"már az elején megmondták, hogy nem e-sportra készült a HS."
Ennek ellenére mégis nyomják a versenyeket és úgy csinálnak mintha iszonyatosan kompetitívek lennének. Szóval elég zavarosan kezelik ők is, nem mennek el egyértelműen egy irányba. Egyébként biztos szeretnék, hogy kompetitív módon is komolyan lehessen venni a játékot, csak nem nagyon sikerült eddig, sőt, egyre rosszabb a helyzet kiegről kiegre. Talán nem kéne ennyire erőltettem nyomniuk a gyakorlatilag kész deck típusokat, és akkor még a kreatív játékosok előnyben is lehetnének.
-
salaam
senior tag
válasz
Cathfaern #65733 üzenetére
Második ponthoz: Ha van cél, akkor van amiért játszani. Hiába van kiégve az ember, van akinek az számít, hogy golden lapjai legyenek és van akinek az, hogy 70% wr-t tudjon egy hónapban.
Én is szörnyen untam a golden hero farmot, de szerettem volna megcsinálni és meg is csináltam, mert ez egy cél volt, amit kitűztem. Én teljesen értem, hogy miért kezdték el a bootcampet és nem az ő hibájuk, hogy nem jött össze, hanem a játék leépítése miatt (A fejlesztők által - csak nem biztos, hogy napi 10 gamenél feltűnik ez, de 100-nál mondjuk kiderül) ami már jó ideje tart, ahogy általában minden blizzard játék casualbarát lesz szép lassan.
Harmadik pontot meg hiába mondja a leeroy nerf óta füle botját se mozdítja soha senki, ami szomorú, mert minden más játékban működik az elv, néhány ezer embernek sokat jelentene, a többiek meg úgysem éreznék meg, mert sokan nem mernek ladderezni az első három-négy napban. -
-
szupermacs
veterán
válasz
Cathfaern #65617 üzenetére
Azért nekem nem úgy tűnt, hogy kifizetem a havidíjat és már top arénás vagyok, vagy raid leader. Durva is lenne.
Szimplán csak érdekel, hogy mennyi magánélet (barátnő, feleség, gyerek, kiskutya, más játék, pihenés, munka, suli) marad egy olyan embernek az életében, aki jó játékos. De gondolom nem az én korosztályomból (27), vagy életmódomból (dolgozó ember, kevés szabadidővel) vannak az ilyenek. -
szupermacs
veterán
válasz
Cathfaern #65614 üzenetére
Ha már streamerekről beszélünk, azok biztos nem casual játékosok, akik a buszon vagy vonaton játszanak napi 1-2 órát. Azok gondolom naponta több órát beletesznek a játékba és jobban ismerik, mint aki ténylegesen nulláról kezdik. Emiatt szerintem nincs értelme ezt a példát felhozni.
A valószínűségszámítás meg olyan, hogy oké, de fölösleges. Ez szerencsén is alapul, paklin, meg tudáson. Itt nincs olyan, hogy elverhetek bárkit, akinek fogalma van a játékkal kapcsolatban.
(#65615) Kanczy: Kíváncsi vagyok rá, hogy mennyi pénze és/vagy játékideje van benne egy olyan embernek a játékban, aki igazán jól játszik és kitalál pakli buildeket és összeszed minden lapot.
-
szupermacs
veterán
válasz
Cathfaern #65612 üzenetére
Hányan vannak a HS játékosok és mennyiből les basic paklikkal f2p játékosként legendaryk?
Bele lehet magyarázni ilyeneket, de elenyésző az a szám, aki tényleg eléri ezt.
Barátnőm is lehetne már legendary, mert már lassan 1 éve tolja. Mégsem az.És én csak 1 wint akarok már összeszedni a küldi miatt, nem legendary szeretnék lenni. Ha tényleg 50% esélye lenne annak, hogy nyerek, miért vásárolna bárki lapot/paklit/kieget, ha minden második játéka győzelem lenne?
-
szupermacs
veterán
válasz
Cathfaern #65607 üzenetére
Próbáltam netdeckeket, de nem érzem, hogy legendaryk és különböző komoly lapok ellene az általam kipróbáltak bármit is érnének.
Simán átlátom a HS-t: grindolj, hogy lapot szerezz, vagy fizess. Frusztrálóan gyengék a basic lapok, hogy pénzt akarj költeni rá. Ha szerencséd van, nyerhetsz is. Ennél többet nem hiszem, hogy bele lehet látni.
A sakkhoz hasonlítják, de ég és föld a kettő.Nem tudom máshoz hasonlítani, mint a Candy Crush. Ha mákod van, jó lapjárásod lesz. Ha nincs mákod, akkor máris kötve vagy, hogy miket játssz ki. Aztán vége is a meccsnek, mielőtt a kezedben lesz valami értelmes.
-
zsuha
aktív tag
válasz
Cathfaern #65221 üzenetére
Szerintem jó lenne, ha a classic és a basic is kirotálna, és a standard mindig változatos lenne (mint mtg).
A baj talán az, hogy kieg után 2 hónappal már teljesen el lehet unni az aktuális metát: marad még 1-2 hónap szenvedés a következő kiegig (nézni is és játszani is).
Ha már úgyis kiutálják a kezdőket/casual playereket a 3 kieggel/év, lehetnének komplexebb kártyák. Azért unja el mindenki a metát 2 hónap után, mert az a kevés top tier deck is ami van, az is szinte mind faék. Meg persze túl sok kártya luck alapú.
A heroic tavern brawl-ért pedig hatalmas pirospont, legjobb szórakozás a stremareket nézni. -
-
salaam
senior tag
válasz
Cathfaern #65188 üzenetére
Gwenttel szerintem még mindig az a legnagyobb baj, hogy inkább hagyományos kártyajáték (poker, kanaszta, römi, stb.), mint TCG
Pont ezért hiába lesz majd jó kompetitív játék, sosem fogják annyian nézni. Faeriában is rohadt jó versenyek voltak, de mivel nem látványos, csak azt érdekli, aki szeret is vele játszani, míg a -topdeck ragnaros eltalálja az 50%-ot -nyertél- hearthstonet simán tudja nézni bármelyik casual.
Már pedig szerintem jó kompetitív játék lesz, két hét alatt, amióta játszom tobbet használtam az agyam, mint Hs-ben három év alatt. -
-
-
szupermacs
veterán
válasz
Cathfaern #65103 üzenetére
Ezek a játékok hobbinak jók. Nem kell túl komolyan venni. Persze akinek van ideje és pénze és idegrendszere, türelme, annak érdemes lehet azokat is elérni, amit említesz.
HS-ezni, sakkozni is lehet világbajnoki szinten, de valljuk be, hogy nem mindenkinek ezt jelenti egy játék. De ez igaz a futásra is. Aki kimegy a Margit szigetre, nem biztos, hogy az olimpián is indulni akar majd. -
-
szupermacs
veterán
válasz
Cathfaern #65094 üzenetére
Nem látom szükségét annak, hogy minden létező lapot beszerezzek, ha anélkül is lehet bárki legend. HKK-nál gyűjtögettem egy ideig a lapokat, de ha itt van már egy paklim amivel boldogulok (ami még nincs), akkor boldog ember leszek ha letudom a HC Brawlt egyszer, vagy a legendet. Kell ennél több? Valakinek biztos, de nem tudom, hogy miért.
(#65095) gbela: Itt most arról beszéltél, hogy bukik. Ha nem emeli az árakat, akkor 0 bevételük lesz? Vagy mínuszban fognak állni? Azt gondolom, hogy nem áremeléssel kell tartani a profitot, hanem tartalommal, hogy több ember legyen, aki vásárol.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Cathfaern #65081 üzenetére
Múltkor mintha lett volna már negyedéves jelentés, de lusta voltam megnézni a HS hogyan teljesített az azt megelőző negyedévhez képest (bár inkább Old Gods és Gadgetzanos negyedéveket érdemes összevetni, abból látni, hogy alul vagy felülteljesített-e az új nagy kiegészítő)
-
szupermacs
veterán
válasz
Cathfaern #64961 üzenetére
Ha újra tudnám kezdeni, talán több lapom is lenne. Ha jól emlékszem kapok küldiből is paklit az elején. Javítsatok ki, ha tévedek.
Kicsit megbántam, hogy warrival kezdtem el a fejlődést és nem mage-el. Meg azt is, hogy bezúztam minden lapom.Hátha valami paklinál jól jöttek volna. Volt valami warris arany lap is, talán hetoic strike. De azt nem bántam, megvan belőle a sima változat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest