Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz Cathfaern #69446 üzenetére

    1. Nah ezért nem szeretem mikor 1-1 mondatott ragadnak ki az emberek és azt kezdik el magyarázgatni. (Semmi személyes). A bekezdés elején amiből idéztél, sztem korrektűl leírtam, hogy itt közel nem arról van szó h rögtön változtatunk, mert vkinek a kedvenc lapja, kasztja, frakciója vagy akármilye jelenleg kiszorult.

    Igenis fontos, bevonni a commnitit, mert valahol mégis csak nekik készül ez az egész, majd ezeket a jelzéseket figyelembe véve, beépítve a későbbiekben fejleszteni a játékot.

    Itt most lehet jönni h a HSben is meghívják Frodant aki jó pénzért elröhögcsél BB papával miközben bemutatnak néhány premade decket a következő kiegből. Vagy hogy 2 hónap után tisztán látni lehet, hogy az aggró shámánba mennyi early power creepet sikerült bepaszírozni, de a nerfre több mint fél évet várni kellett. Viszont legalább végre nem estek át a ló tulsó felére, mint az a blizznél korábban annyira jellemző volt.

    2. Igen voltak HSben is, béta alatt változások, tudom mert volt szerencsém a régi rúzs hero powerhez. Viszont közel nem ennyi és ennyire a játék mechanikáját érintő változtatások. Arról nem is beszélve, open betában megjelenésig ha jól emlékszek semmi nem változott (nem 100%), viszont az biztos h utánna még hónapokig bent volt a helycserélős bug és az összeragadó kártyák. Gwentben nemrég (1 hete) volt egy jelnetős patch ahol, rengeteg laphoz hozzá nyúltak. Igen vannak benne visuális bugok, és sikerült az egyik frakciót túllőni, de már jelezték, hogy prioritást élveznek ezek a gondok.

    Csak igyekeztem rávilágítani, hogy lehet ezt máshogy is sztem jól csinálni, nyílván bizonyos kereteken belül.
    Mondom ezt úgy h szeretek a HSel játszani (főleg az aréna részével), de látom a gyengeségeit is. Nekem személy szerint nem tetszik ez a vonal amin elindultak, Old Godtól kezdve, h minden kiegben nyomjunk power creepeket az aktuális új mechanikához majd a kövivel dobjuk az egészet a kukába és jöhet a kövi csak h minnél több pénzt sajtoljunk ki az új boosterek vásárlásából. De lehet, hogy ez teljesen megszokott a CCGknél, sajnos nincs összehasonlítási alapom, nekem a HS volt az első ilyen számítógépes játékom.

Új hozzászólás Aktív témák