- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beherit
tag
válasz
KISDUCK #73676 üzenetére
Jó kis játék. Egy streamer bedobott pár kódot twitch chatre, hogy pakk jár érte a játékban, az egyiket én halásztam el. Aztán mikor felhasználtam, utána 1-2 napra rá kaptam valami warningot a játéktól.
Mobilra is van már egy ideje azt hiszem.Cathfaern: Elder Scrolls Legends
-
HAX
tag
válasz
KISDUCK #73298 üzenetére
Én mostanában nyitottam edwint és valeerat de több hozzávaló legendarym nincs így ezt az olcsósított decket építettem köré netdeck segítségével: [link]
Egyelőre csak próbálgatom haladni még nem nagyon tudok vele (nem sokat játszottam eddig rugóval) de elég jól elszórakozok vele.
-
Frogged
aktív tag
válasz
KISDUCK #73298 üzenetére
Hát a lista szerint a herceg 2 pontos az 5ből így törés pozitív nem kraftolni való szerencsére én csak utána lestem rá miután letoltam pár mecset
De nekem a lényeg hogy szorakoztató vele játszani. Meg én standerden tolom csak wildon nem játszok.Szerintem ha nincs prince sem rossz a pakli csak jopofa mikor bejön a combo
-
Frogged
aktív tag
válasz
KISDUCK #73296 üzenetére
Nem sokat rankedozok max 10ig szoktam lemeni attol függ hogy van kedvem játszani meg milyen küldijeim vannak.
Most 15-röl 12-re mentem le vele 21-13 eddig a mérleg raza priest ellen 0-5 minden más ellen jónak tünt eddig.
Mondjuk én annyit varjáltam hogy shadowcaster helyett shadowstepet tettem bele.
Mikor kezdőkézbe jön a prince+shadowstepp az elég kellemes -
micafighter
nagyúr
válasz
KISDUCK #73290 üzenetére
The Problem with Valeera - Rogue Death Knight Explained YT - AsmodeusClips
Ettöl függetlenül be lehet tenni, ha nyitottam volna én is próbálkoznék vele, csak érdemes a számokkal tisztában lenni
-
-
Chumlee
senior tag
válasz
KISDUCK #73263 üzenetére
Az a baj vele ,hogy alul statol és ön magába semmit nem csinál
Fogtünder a druidstone megnevezés ,már nem reális.Jön a plébánusmeta .
Valaki a topickból rám írt csak nem én játszottam ,hanem az egyik elborult ismerősöm . (Izsákpedopap#2181) az illető feltudna venni vagy rám tudna írni pm-ben ?
-
thesound
addikt
válasz
KISDUCK #73269 üzenetére
### Darálow
# Class: Rogue
# Format: Wild
#
# 1x (0) Preparation
# 2x (0) Shadowstep
# 2x (2) Betrayal
# 2x (2) Doomsayer
# 1x (2) Eviscerate
# 2x (2) Gang Up
# 1x (2) Golakka Crawler
# 2x (2) Sap
# 1x (3) Brann Bronzebeard
# 2x (3) Coldlight Oracle
# 2x (3) Deathlord
# 1x (3) Gluttonous Ooze
# 1x (4) Refreshment Vendor
# 2x (5) Antique Healbot
# 2x (5) Sludge Belcher
# 1x (6) Skulking Geist
# 2x (6) Vanish
# 1x (7) The Curator
# 1x (9) Valeera the Hollow
# 1x (10) N'Zoth, the Corruptor
#
AAEBAaIHCogHhgmQFYUX4KwCubIC5MIC08UCoM4CgNMCCooBxAGaAu0CzQP4B/4NgQ71D4ASAA==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone -
h3lios
addikt
válasz
KISDUCK #73119 üzenetére
Szerintem csak rossz időszakod van.
A héten a "nyaralás" alatt sok az üresjárat így van időm játszani. Majdnem mindennel jól elvagyok és értékelhető a winratem.Wildozok is 1 kicsit Dr. Priesttel, ami meglepően jó az új 4/9-el és a célzott Ressurectel.
A másik paklit 1 ellenfelemtől másoltam. ATOM greedy N'zoth Kruul Reno Guldan warlock, de még ez is működik.
Ami a standard-et illeti nekem a control Dk mage jött be, valamint nyilván a Jade druid.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
KISDUCK #73111 üzenetére
Én is próbáltam, nekem bejött, csak nincs energiám még egy CCG-re. Így is csak napi questeket tolom le HS-ben is már jó ideje. Nekem kellemes meglepetés volt. A grafikai design nagyon tetszik, és vannak összetettebb mechanikák is benne HS-hez képest. A solo arena is móka.
-
salaam
senior tag
válasz
KISDUCK #72845 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy azért, mert valaki nem hallott róluk, ezek még jó játékosok (én kb. ötöt nem ismerek egyáltalán, de a többiek azért elég konzisztens t50 playerek minden hónapban, ráadásul a béta óta kb.) Volt már erről szó, nincs azzal gond, hogy ha valaki a streamereket nézi, de ne csináljunk már úgy, mintha rajtuk kívűl mindenki amatőr lenne és semmi keresnivalójuk nem volna ilyen helyeken.
szerk.: hsz második fele nyilván h3liosnak szólt, de erről szerintem minden egyes prelim után szó van, szóval lassan le is szakadhatnánk a témáról.
-
fausto
addikt
válasz
KISDUCK #72625 üzenetére
Nem logolod véletlena nyitásaidat a http://www.hspacktracker.com/-on? Ott meg tudod nézni, hogy bontottad-e.
-
micafighter
nagyúr
válasz
KISDUCK #72094 üzenetére
Én részemröl továbbra se ajánlom craftnak. Sikerült egy müködö decket találnom hozzá amit kiblertöl loptam, az a bajom vele hogy nagyon hosszuak a meccsek és a win conditionod kb az, hogy jobban birod a fatiguet a lifesteal miatt. Szerintem nem nagyon lehet betenni akármilyen mage deckbe a dk-t, probáltam több féle decket és sokszor volt hogy nem tudtam kirakni, vagy nem huztam fel még, amikor ki tudtam volna rakni. A lifesteal akkor lenne ugye a legjobb mikor hátrányban vagy, de hátránybol meg nem szokott beleférni egy olyan kör, hogy 9mana 5 armor és egy 3/6.
Sokkal szimpatikusabb amugy pl a priest DK, mert ad egy win conditiont, miután kiraktam kézböl sebzek körönként 8-10et, mig mage DKval jó esetben a boardot épitgeted meg healeled magad.
Dkbol szerintem továbbra is a druid, warlock pala trió a legjobb, utánuk a priest mert ad egy win condition hero powert a classnak ami amugy csak healelget, és nem is kell tulzottan köré épiteni a paklit. Én a thrall DK val is elszórakozok de craftolni nem ajánlom, a rugóban is látok potenciált de azt meg még nem probáltam
-
h3lios
addikt
válasz
KISDUCK #71692 üzenetére
Úgy nyitottál mint én, a 40-es timeren belül.
Az elsőt megkaptad az első 10 packon belül, a másodikat pedig a maradék 40-ből. Nekem is hasonló arányok voltak csa 210 pack esetén, tehát nagyobb nyitásnál sem volt túl rózsás a helyzet. Egyébként engem is elkapott az ideg, mert 210 packból 7 legendet nyitni több, mint sz.r. A reális 10 lett volna, aminek a közelében nem járok és most már nem fogok annyit nyitni, hogy túlságosan nőjjön a számuk. Ami még érdekes craftolom dustból, de 45 k-nál többet 1 kiegért nem adok. (már ez is sok volt). -
balisz
senior tag
válasz
KISDUCK #71547 üzenetére
Release Schedule. De azért én nem vennék mérget arra, hogy 5-kor majd mindenki nagy vidáman nyitogatni fogja a pakkjait.
-
h3lios
addikt
válasz
KISDUCK #71542 üzenetére
Elnéztem, nyilván napi 1 dobozzal számoltam a 480-at....
De ahogy lentebb írják, hogy sokan simán eltolnak napi 1 dobozzal. Illetve, kollegám pl. két naponta 1 dobozzal pöfékel, viszont a bulikon 2-3 doboz sem ritka, szóval árban megint majdnem ott vagyunk.
Igazából azt akartam szemléltetni, ha az embernek van 1 káros szenvedélye (amivel valóban roncsolja magát) azzal is elkölti ugyan azt a pénzt, mint én.
Nyilván, ha az ember úgy indul ki ebből, hogy 1 "játékra" költ majdnem 400k-t 2 év alatt az röhejesen sok. De más ennél sokkal nagyobb pénzeket dob ki más tárgyak gyűjtésére (másik hobbim a lego gyűjtés ami szintén nem 1 olcsó mulatság).
Én valahogy a megszerzett javakkal tudok érvényesülni akár megfogható, akár virtuális. Nekem a 70-80 ezres heti szigetbérlet ára értelmezhetetlen. Persze, ha van 1 kedvenc együttesed, mint nálam a Rammstein és a Nightwish, akkor megéri a napi jegy. De 1 héten keresztül számomra ez már inkább zavaró, mint élmény. Mások meg erre költenek, ahogy mondta más is, szerencsére nem vagyunk egyformák.
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz
KISDUCK #70976 üzenetére
Én is veletek értek egyet az alternatív hero portrékat illetően. Felesleges ilyen nevetséges dolgokkal menteni a mundér becsületét, hogy de nem kötelező használni őket, meg máshogy nem lehet megoldani. Biztos, hogy lenne rá megoldás, ha akarták volna, megcsinálják, és de, ha már vannak, akkor használni akarom őket továbbra az új mechanikával is. Persze ez tényleg apróság, de bosszantó.
-
törölt tag
-
Chumlee
senior tag
válasz
KISDUCK #70394 üzenetére
Erről a deckről beszéltem , rank 14-ről indultam vele egy hete napi szinte pár meccsem volt. Ma feküdtem neki jobban.
Pirate Warrior
2x N'Zoths First Mate
1x Patches the Pirate
2x Southsea Deckhand
2x Upgrade!
2x Bloodsail Raider
2x Fiery War Axe
2x Heroic Strike
2x Bloodsail Cultist
2x Frothing Berserker
2x Southsea Captain
2x Dread Corsair
2x Kor'kron Elite
2x Mortal Strike
2x Spellbreaker
2x Arcanite Reaper
1x Leeroy JenkinsAzt hittem a Jack Sparrow névről beugrik ,hogy kalóz
-
Kari1
aktív tag
válasz
KISDUCK #70355 üzenetére
Mint írtam az hogy most szerintem sokkal könnyebb volt az aréna. Rendes időben (mikor fizetni kell) szeritnem nem jött volna össze ennyi win. Valahol a nagy aréna playerek átlaga van 8 win körül éppen ezért szeritnem ennyiért már illene rendesen jutalmat adni (a golden kártya pl vicc). Ha pl 2 pakli + 200 gold lenne nem szólnék.
De 8 win-re 30gold + pakli + akkor 50 dust mint tiszta haszon szerintem kevés, mivel szerintem ez már kiemelkedő eredménynek számítana. (A 3 győzelemért járó 10 goldot pedig nem érdemes ideszámolni mert az nem aréna specifikus) -
whitezo88
nagyúr
válasz
KISDUCK #70131 üzenetére
Tegnap tobb streamert lattam ilyennel menni, de a giantes questinges miracle se tunik rossznak. Tegnap ki is kaptam egytol, mert control palakent 0 equalityt huztam fel jatek vegeig, igy a vegso all injevel nem tudtam mit csinalni, hiaba volt nalam ket primordial drake. Utalom mikor ezen mulik a jatek...
-
KaraDani
addikt
válasz
KISDUCK #69615 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy nem op, az viszont, hogy mókás vicc. Senki nem élvezi, max aki azzal a fossal játszik, nulla interakció van kb a játékban. Én spec mivel olyan mazoichsta vagyok, hogy nem aggroval játszok, általában inkább instaconcedelek ellene, mert semmi kedvem a retardáltsághoz asszisztálni. A blizzard már egy tonna tényleg szórakoztató kombópaklit kinyírt, ezt egy pecig sem fogom sajnálni azokhoz képest, talán megint lehet majd végre controlt is játszani, már csak a jade szarnak kéne mennie és jók is lennének a dolgok.
-
h3lios
addikt
válasz
KISDUCK #69609 üzenetére
Ez hülyeség, még így is bőven elég erős lesz. 2 FireFly, 2 Ignious elemental. + Bounce effektek. 6 Fire elementallal tudsz játszani. Csak így nem turn 4-ben lesz kész a quested, hanem 5-6-ban, ami bőven jobb, mint az eddigiek.
(#69608) fogtunder
Azért volt rá szükség, mert nem normális, hogy a többi quest-hez képest 4. körben kész van a küldid, onnantól kezdve pedig örök Charge-os minionjaid vannak, hála a bounce -oknak. És egyébként itt is a charge mechanika miatt jött a nerf, mert ha nem pattognának vissza az 5/5-ös malacok / kalózok, akkor nerfelni sem kellett volna. De az beteg, hogy minden paklit büntet a vanish miatt.
1 manáért 5/5-ös Charge-ot kb. turn 5-től kezdve mivel tudsz elverni ? Ami nem ultra brutál aggro és nincs freeze effektje nem tudja megfogni, mert nem nyerheted meg ellene a value game-et. Kb. minden midrange deck, amiben nincs dirty rat halálra van ellene ítélve.
Egyedül a mage és az aggro druid durván unfavored, az összes többi paklit simát el tudja verni 1 közepes húzással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest