Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz KISDUCK #71542 üzenetére

    Elnéztem, nyilván napi 1 dobozzal számoltam a 480-at.... :DDD De ahogy lentebb írják, hogy sokan simán eltolnak napi 1 dobozzal. Illetve, kollegám pl. két naponta 1 dobozzal pöfékel, viszont a bulikon 2-3 doboz sem ritka, szóval árban megint majdnem ott vagyunk.

    Igazából azt akartam szemléltetni, ha az embernek van 1 káros szenvedélye (amivel valóban roncsolja magát) azzal is elkölti ugyan azt a pénzt, mint én.

    Nyilván, ha az ember úgy indul ki ebből, hogy 1 "játékra" költ majdnem 400k-t 2 év alatt az röhejesen sok. De más ennél sokkal nagyobb pénzeket dob ki más tárgyak gyűjtésére (másik hobbim a lego gyűjtés ami szintén nem 1 olcsó mulatság).

    Én valahogy a megszerzett javakkal tudok érvényesülni akár megfogható, akár virtuális. Nekem a 70-80 ezres heti szigetbérlet ára értelmezhetetlen. Persze, ha van 1 kedvenc együttesed, mint nálam a Rammstein és a Nightwish, akkor megéri a napi jegy. De 1 héten keresztül számomra ez már inkább zavaró, mint élmény. Mások meg erre költenek, ahogy mondta más is, szerencsére nem vagyunk egyformák.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák