Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
akinek van prémium tagsága, legalább használhatja az ignore-t!

-
fogtunder
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
kb. pont ennyi meccset nyer meg kizárólag az RNG. de lehet csak rájött a fosás az ellenfélre és nem tudta befejezni a meccset
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
micafighter
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére

-
ígyvanferi
addikt
válasz
Dantenero72
üzenetére
Na látod, 100-ból 1-szer még te is nyerhetsz.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Dantenero72
üzenetére
Épp az előbb mentem dragonpriest ellen, olyan boardja volt hogy már nem bírtam vele. Kár hogy nem palával voltam, jó kis eq+consec rendet tett volna
Persze ö megengedhette magának azt a luxust hogy egyetlen lényemre tol light bombot
ugyis van még annyi clearje. -
Man0gatya
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Miért adta volna fel?

-
törölt tag
Nála nem számít. Úgy se olvassa el/érti meg amit neki címeznek. Legalábbis erre enged következtetni, mivel már páran leírták neki a véleményüket és még mindig ilyeneket böfög be random időközönként.
Ennek a topicnak valóban megvannak a maga sószórói, de hozzájuk legalább már hozzászoktunk, amit viszont ez a srác művel... -
itldj
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Már majdnem reagáltam, de aztán megláttam ki a szerző és eszembe jutott az internet egyik aranyszabálya.

-
Dantenero72
aktív tag
Háh csicska murloc pala 4.körben feladja miutan kiraktam és felbuffolok egy deathlordot xD szánalmas low virgo deck
-
thesound
addikt
válasz
rumos XIII
üzenetére
Lépj újra ki-be. Olyanom már többször volt, hogy az első belépéskor nem adott küldetést, de kiléptem, beléptem és már adta az aznapit.
-
rumos XIII
aktív tag
Write-only, sry.
2 napja nem kaptam küldit, volt már ilyesmi veletek? -
h3lios
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Face hunter most megmondom neked, hogy nem lesz meta deck, vagy legalábbis nem Tier 1-2. A Shaman más kérdés, mert ott csak 2 lap esik ki, beraknak helyette 1 Leroy-t, meg 1 Golemet azt szevasz.
A Hunterből viszont kiesik 2 Glavezooka, 1 Bow, mert a secreteket kézből cast-olni 1 hunternek rohadtul nagy tempo veszteség lesz a scienetist nélkül. Ezek nélkül pedig nem tudja a boardot tartani, mert ha nincs időben Freezing-Explosive trap nem tud mit csinálni tradelés nélkül hamarabb bedarálják, minthogy beadná a Lethalt.
Ezen túl valszeg a Juggler, pakoly is nerfelve lesz amik szintén kulcs lapjai a paklinak.
-
pachito
őstag
válasz
h3lios
üzenetére
Nehezen tudok olyan helyzetet elképzelni, ahol ne választanék inkább egy Yserát, mint ezt
dmg mellékes, 4 damage 12 hpval majdnem pont olyan jó, mint 12 dmg 12 hpval.Aranyos meg ötletes lap, de a face deckek világában (ha csak nem jön valami drasztikus változás, amivel megölik az összes ilyen decket) ez sajnos luxus...
A silence meg Bgh nerfet meg várjuk meg, nem tudunk semmi konkrétat, ameddig nem tudunk semmit addig a mostani helyzet él.
-
h3lios
addikt
válasz
pachito
üzenetére
Mivel sokat dragon paláztam ezért kicsit máshogy látom a dolgokat. Brann-al vannak beteges combo-k, a kedvencem a Consort. Mit szólnál 1 ilyen DW-hez T6 ban ?
Dragon paklikban sokszor sikerült olyan helyzetet teremteni, ahol Brann-t nem tudták megölni, onnantól pedig a sok BC dragon miatt infinite value.
Silence - BGH nerfet kap. Egyébként előbbit nem sorolnám ide, nagy value a silence, ha kint marad a 12/12 Body...

Poly-Hex-Entomb Combo meg mire nem jó ?
Ne a legjobb Hard Removalokat vegyük sorba, mert ezek ellen amúgy sem lehet mit csinálni. És ez jelenleg csak 3 kaszt, a maradék 6 szopni fog ellene. -
pachito
őstag
-
h3lios
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Nyilván vágom, hogy jöttek új lapok, de Corruted DW nincs, mert már a sima is az.
Ezért kellett neki 1 jól hangzó nevet találni. Persze, hogy tudom Magic-ben is volt csomó PW már az én időmben is. Jace-ből is van vagy 5 fajta. Sőt ugyan az is van csak speciális kiadásban spéci artwork-el. Csak eddig ez a HS-ben nem volt jellemző. 3 éves a játék a Magic pedig 20. Itt mi lesz 2-3 év múlva ? Alex 2.1.5, Ysera 6.0 ? 
-
F-ECT$
titán
válasz
whitezo88
üzenetére
Nagyon rámentek erre a 10-ik körben megbaszlak típusú lapokra. Persze az ilyen kipaklolósok ellen ott a board clear (bár messze nem mind jó, főleg, hogy kiesik a Lightbomb), illetve kérdés, hogy 10-ik körben lesz-e még annyi hp-d, hogy egy ilyet ki tudj játszani (főleg ha DR és nem BC).
-
whitezo88
nagyúr
válasz
h3lios
üzenetére
(#48570) h3lios Amúgy most esik le hogy ez már X-edik lap, ahol ugye ugyanaz a karakter van, más névvel. MTG-ben ezernyi ilyen van, azonos név, más "suffix". Pár Planeswalkernek is van vagy 5-6 féle lapjuk más képességekkel. Ott is lehet mindet betenni egy deckbe.
Consort után t8ban nem rossz.
(#48572) F-ECT$ az a baja hogy nem csinál semmit mikor kiteszed, meg kell halnia és kell még 1-2-3 süsünek lennie kézben.
-
h3lios
addikt
Mondjuk Lore szempontból ez is érdekes, hogy ugyan az a karakter 2x is bekerült a játékba csak más képességekkel.

Egyébként N'zoth + DW Dragon Lord, Kreygasm
-
whitezo88
nagyúr
Deathwing, Dragonlord
10/12-12
Deathrattle: put all dragons from your hand to the battlefield
PogChamp
-
micafighter
nagyúr
válasz
Dantenero72
üzenetére
Ennyit ért a murlock pala

Pedig a patronnak extremly unfavoured a sok boardclear meg a deck mechanikája miatt. Fel kell ismerni az ellenfél paklijának architekturáját, az esetek 98%-ában az első pár körben már tudod milyen pakli ellen játszol ha ismered a meta paklikat, és ha érted azok lényegét akkor az ellenfél kártyáinak is a 90% ismerni fogod. Ha ismered az ellenfél pakliját, tudod a win conditionjét, ismered az erősségeit és gyengeségeit, ha ismered a saját paklidat is kellően akkor tudod hogy hogy tudod elverni. Nekem annyi esélyem volt itt hogy 10. kör előtt befejezem a meccset és SMORC-ra megyek, aggresszív face/aggro-nak játszom a patron paklimat. Sikerült kivitelezni, nyertem is.
Más más paklik ellen más stratégia kell.
-
thesound
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintetek hunter fog kapni valami nerfet? Mert ez így elég beteg az új dr 8-cal. Highmane is nevetséges.
-
h3lios
addikt
Kibbler fél óra múlva mutatja be a DW-s lapot.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Hát nem tudom nem annyira tetszik naaru nélkül.
Most attól félek, hogy sok dragon priest lesz a standardban. Sok lapot nem bukik. Na az ellen a control priestnek esélye sincsen. Bár ez a lap inkább a Velen Priest-ben lesz jó talán.Most ezzel játszok fun-ból, de az utóbbi fun deckjeim közül ezzel egyedül haladni is tudtam. A fenti aggodalom onnan jött, hogy éppen kaptam egy dragon priestet. Mindvision adott coint és Boomot. TS meg paint, shrinkmeistert, map-ot és harrison-t.
Ez kellett ahhoz hogy el tudjam verni. De a régi emlékeim szerint is nagyon nehéz matchup.
Még freeze mage ellen is sikerült nyerni. 3 iceblock PogChamp.Rég szórakoztam ilyen jót HS-sel.

Felelősséget nem vállalok ha fentebb kerülnétek vele mint voltatok.
-
whitezo88
nagyúr
Új priest epic [link]
Nem tudom miért lenne jobb az Auchenainál. Oké, -2 mana és nem kapsz testet, de be fog-e férni?
-
KaraDani
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Ki tudja, végülis eléggé sötét karakter, minden baja van a világgal, lehet ő az emo-k ősatyja
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nagyon sokan tök fals képet gondolnak magukról. Amikor megyek W&L-t nézni, akkor egy csomószor látom, hogy tök hülyeségeket lépnek (és sokszor nekem is leesik a saját köröm után, hogy valamit nagyon benéztem), mégis ha itt szétnézel, csak azt látod, hogy mindenki tisztában van a lapjaival, az ellenfél által játszott deckkel, ismeri az összes combot, win conditiont, tudja mit kell körbejátszani, stb. Így vesztés esetén nem marad más, mint az rng szidása. (Persze 1-1 meccsen, vagy akár 10 meccsen át jöhet ki rosszul a lépés, de egy hónapban lejátszott 200+ meccs esetén már kevésbé.)
Nem az a nehéz, hogy freeze mage esetén "észrevedd" a turn 5 doomsayer + frost nova combot, hanem az, hogy ha nincs tökéletes kezed, akkor hogyan tudod mégis megnyerni a meccset, és ez még az autopilotnak mondott secret pala esetén sem triviális. (Persze sokszor az, amikor curve-re jönnek a lapok, de ez 10 meccsből 1, max 2 esetben van így.)
Mivel nekem meglett már a legend, így én (is) talán kompetensen merem azt állítani, hogy igenis kell skill és számít a skill a jó rankok eléréséhez. Persze, ha valakinek szerencséje van, akkor az könnyebben eléri, míg más a szerencsétlen matchupok és húzások miatt akár sokkal több meccs lejátszása esetén sem lesz legend.
Emellett kell kitartás is a játékhoz, napi 2-3 meccsel senki sem lesz legend, ezt is el kell fogadni. Ki kell nézni egy hónapot, amikor az ember több időt tud rászánni, és rá kell feküdni. Lehet, hogy nem lesz meg elsőre így sem, de befektetett idő nélkül nincs siker.
-
KaraDani
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
"Legalább annyiszor topdeckeltem azt, ami épp kellett, mint ahányszor ellenem makkoltak."
Ez egy nagyon hasznos felismerés, nem véletlenül tudsz ennyi gamet lenyomni egy nap, úgy hogy nem leszel idegbeteg. Az ember hajlamos csak a rosszra emlékezni, de ha kicsit odafigyel kiderül, hogy azért az a fránya RNG hosszútávon annyit kedvez neki mint amennyit az ellenfélnek. (és a hosszútáv nem 5-10 játék)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Még annyit hogy a legtöbb kártyajáték eredendően RNG faktoros, de hosszú távon a szerencse forgandó. Elég sokat játszok most HSel (átlag napi 50 meccs) és ezt meg tudom erősíteni. Legalább annyiszor topdeckeltem azt, ami épp kellett, mint ahányszor ellenem makkoltak. Persze aki napi 1-2 meccset játszik annak hetekbe telhet, mire a szerencse kiegyenlit.
-
KaraDani
addikt
Ki lehetne amúgy cserélni a topic képét valami salty mémre, találóbb lenne
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Egyébként én nem értem, hogy aki nem bírja hogy ha rng-től kikap, az miért játszik olyan játékkal, ahol az rng-nek akár csak bármilyen minimális szerepe lehet és/vagy ahol nem egyezik meg a két fél. Ott a sakk, go, dáma, stb. amikben nincs se húzás, se kockadobás, és ugyanannyi és ugyanolyan bábúi vannak mindenkinek, így nincs se kő/papír/olló effektus, se nem múlik a szerencsén a meccs kimenetele.
Ja hogy ott előjönne, hogy valójában ő nem ért a játékhoz, mert nincs kit/mit szídni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
ha már arról hogy mi az undorító:
0-1 paladin aréna NA-n, druid t3ban topdeckeli a Swipeot a Minibotom+Muster ellen, t4ben Innervate Skeleton Knight, leütöm, nyeri a joustot. 2 körre rá: [link]
EZ az undorító, nem a t3as murloc paladin...
ja és hogy hab legyen a tortán: a 0-2es hunter a t2 scarabból Dreadscalet kap t3ra...
Nem tudom másik mit csinálnak hogy sorra mennek 12 wineket, mert én folyamat ilyeneket kapok, arról nem beszélve hogy MINDEN egyes paladinnál van legalább 1-1-1 TC/Keeper/Cons.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Dantenero72
üzenetére
Te milyen deck-kel tolod? Csak kíváncsiságból.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Dantenero72
üzenetére
Megint kikaptál? Unalmas lehet folyton veszteni, ezt aláírom.
-
Redcaster
őstag
válasz
Dantenero72
üzenetére

-
micafighter
nagyúr
válasz
Dantenero72
üzenetére
(#48532) F-ECT$: 'nuff said

-
F-ECT$
titán
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nem.
-
Dantenero72
aktív tag
murloc palánál agyhalottab decket iszonyat szánalmas skill még továbbra sincs a játékban csak az szamit hogy mennyi pénzt és időt raksz bele,szűz kis dagadt lowlifeoknak tökéletes játék
-
thesound
addikt
A standard eljövetele után mégis a legjobb rank fog látszódni a friendlisten, standardtól vagy wildtól függetlenül.
-
Ha valaki elő akarja rendelni az új kieghez az 50 packot, akkor ne a PC kliensen keresztül tegye. Az androidos alkalmazásból 12500 Ft-ba kerül, ami 1500-2000 Ft-tal olcsóbb.
-
saen
veterán
Ma reggel kaptam Watch & Learn küldit és végre BGH-t nyitottam belőle, első olyan lap amit talán nerfelnek

-
F-ECT$
titán
6 manáért kapsz 3 lapot, ami kicsit drágának tűnik, a szokásos 3 mana / 2 lapos árazás mellett, tetejébe ha épp nem jó lapot ad oda 3x, akkor jobban örülnél 3 különböző lapnak.
Persze top deck időszakban jól tud jönni, főleg ha nagy lényt húzol vele, de a 6 mana így is jó eséllyel elviszi a körödet, persze Prep-pel olcsóbb, de az már 2 lapos combo.Szerintem most nem játszaná senki, de ha tényleg lelassul a meta, akkor control rogue-ba talán elférhet a Sprint helyett.
-
h3lios
addikt
Ki az a hülye aki ezt játszaná ? Mármint komolyan ?
4 manáért Priestben és Druidban 5/4 inspire miniont kapsz jó képességgel. Zoo is azért játszik tojással, mert early game-ben tempó előny. Ez már 4. körben vagy felette hatalmas tempo hátrány.Szerk: Visszaszívtam mindent, 1 kis Reddit olvasás sok mindent megváltoztat. Lehet, hogy a Rapor rogue használható lesz standard-en is ? Mármint N'Zoth, Anubarak... És akkor még mellé kaptak ilyet is. Igaz, hogy sok minden kimegy, de lehet jönnek még jó deathrattle lapok.
-
Kari1
aktív tag
Nerubian Egg 2.0 Bár szvsz ez már nagyon lassú + a value/mana érték is rosszabb, de legalább nem kell hozzá activator.

-
saen
veterán
válasz
Dantenero72
üzenetére
Jövő év első expansion-jáig használható még. Ha játszol akkor lehet érdemes, vannak jó lapok.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Dantenero72
üzenetére
bent és Standarban 1 évig még használhatóak lesznek.
-
Dantenero72
aktív tag
Blackrock és Explorers adventureok még bent maradnak? Mármint hogy az új módban ,nem teljesen tudom hogy van/lesz de hogy lehet e majd ezeket a lapokat még hasznalni? Érdemes még kinyitnom Blackrockot ha még nem tettem? (pont van rá aranyam hogy végig nyissam)
-
saen
veterán

-
voyager4.4
senior tag
Továbbra is tart az aranyeső, golden prep személyében

Sajnálom, hogy nem egy hulladékot nyitottam, ezt egyszerűen nem szedhetem szét... -
whitezo88
nagyúr
-
.OM.
aktív tag
Valakihez csatlakozhatnék most egy
Watch and Learn!
küldi erejéig?Tehát spectator-ból nézném ahogy nyer egy meccset..
Köszi,
.om.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze ö megengedhette magának azt a luxust hogy egyetlen lényemre tol light bombot
ugyis van még annyi clearje.

dmg mellékes, 4 damage 12 hpval majdnem pont olyan jó, mint 12 dmg 12 hpval.
![[link] [link]](http://i.imgur.com/PDIhr2N.jpg)

Ez kellett ahhoz hogy el tudjam verni. De a régi emlékeim szerint is nagyon nehéz matchup.