- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#14121216 #365 üzenetére
A dunakanyaros tajkeped nagyon jo, a szinek kulonosen izgalmasak. Egy aprosag, a jobb felso sarokban a foltosodo kiegest valami finomabb megoldassal kevesbe feltunove kellett volna tenni.
A kutyas-macskas, es jatekmacis kepek nem ertek meg a befektetett energiat. A szelektiven szintelenitett traktorokra sem tudok mit mondani, szvsz kritikan aluliak.
Viszont ugyanabban a hsz-ban megintcsak mindket tajkep klassz. Sellerbuyer velemenyet nem osztom, a viszben a tukrozodes miatti felezett vagas tokeletesen indokolt, nem kell semmibol sem tobb se kevesebb.
Osszessegeben a tajkepekre sokkal jobban raerzel
-
-
sellerbuyer
őstag
válasz
#14121216 #359 üzenetére
Azért nehogy már ne kössünk bele
:
Horizontálisan rendben vannak az arányok, de ha egy kicsit tovább nézed, akkor zavaró kezd lenni, hogy asszimetrikus vertikálisan. Nekem legalább is az. Akkor lenne rendben az asszimetria a felhőknél jelen beállításnál, hogyha a másik oldalra komponálta volna, tehát az lenne a "rövidebb oldal", mivel arra mutat a kis földút. Így viszont középre kellett volna helyezni a fő motívumot szvsz. Másik megoldás, hogy balra sétál kicsit a kamerával, elfordul jobbra és a kép bal oldalára rendezi a felhők "középmotívumát".
Na abbahagyom, mert ez már így is pofátlanság, belekötni a szinte tökéletesbe.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
#14121216 #357 üzenetére
Hű, hát az első, az a gépszörnyeteg nagyon izgalmas. Tetszik a szúnyogszerűség is.
A tájképnél az arányokkal van gondom. Vagy kevesebb víz és több ég, vagy fordítva jobb lett volna szvsz, de a hdr része hát ugye már a kiforrottabb gondolkodásmódodat tükrözi. Érdekes volt összehasonlítani a "mester korai munkáival".
-
sellerbuyer
őstag
válasz
#14121216 #349 üzenetére
Hát sajnos én nem nagyon tudok mostanában fotózgatni, sokat kell dolgoznom.
Egyébként, ha már anyagiak: elképesztő, hogy pl. most is lett volna hétvégén egy nagy rendezvény, ahová érdemes lett volna elmenni fotózni a sok egzotikus állatot (vásárolni, stb). És hát a pénzen bukik meg, mert csak az oda eljutás (pesti oldalról Budára), jegyekkel, parkolással, benzinnel együtt min. 5-6eFt... Nem is ez az elképesztő, hanem az, hogy ezt meg kell fontolnia az embernek, pontosabban nincs is mit megfontolni ezen, mert egyszerűen nem tudunk ennyit családilag erre kiadni. Amellett, hogy jól keresünk és normális polgári életet élünk, nem vagyunk szegények kicsit sem. Röhej, de ez van. 2012 Mo. Egyébként nem is nagyon értem, hogy miért kell a Millenáris parkban megrendezni a rendezvényt, aminél a parkolás min. 1000 Ft/3 óra, a Hungexpo-n pedig tök ingyenes lenne és pestieknek közelebb is lenne jóval, de ez utóbbi mondju érdektelen, mert ennek meg nyilván a budaiak nem örülnének annyira, viszont az ingyenes parkolással ők is sokat spórolnának. Halas-terráriumos rendezvény lesz egyébként és hát a megspórolt pénzen, meg a jegyekből levásárolható összeggel együtt 1.500 Ft-ért lehetne vásárolni a rendezvényen. Így, hogy a Millenárisra tették, ennyi megy a zsebünkből a parkolótársaságnak, estébé tök feleslegesen. Azt sem értem egyébként, hogy miért fizetős ez a rendezvény a közönségnek és miért nem csak a kereskedők fizetnek... Sorry a rengeteg offért!
-
szg88
őstag
válasz
#14121216 #340 üzenetére
Az én véleményem ha nem haragszol:
1. nekem kicsit sötét meg jobb szeretem ha nem ennyire szimmetrikus. Inkább kicsit több ég.
2. az a zöld fű nagyon durva nekem. Eléggé túlhúztad, szintén több ég kellene.
3. na ez nagyon jó, lehetne több ég itt is, de nem vészes.
4. ez is nagyon jó, de szintén lehetne több ég, kevesebb fű. És keret nélkül ()
5. nekem már túl sötét.De ez csak személyes "ízlés" /vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest