- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Szabikaa20 #332 üzenetére
Csatlakozom!
Még talán annyi, hogy én egy nagyon picit (tényleg csak egy picit) tovább merészkedtem volna, mert elbírnák ezek a képek.
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #322 üzenetére
Hat az asztrofotozas egy meroben mas, egyuttal sokkal de sokkal komplikaltabb terulet
-
szg88
őstag
válasz
Szabikaa20 #322 üzenetére
Én is csak pedzegetem.
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #317 üzenetére
Elsore mindenki ilyeneket csinal, en is igy jartam
Jo lesz az csak ido kell ameddig beletanulsz. En amikor elkezdtem fenykepezni, az elso 1.5 evben abszolut nem is keszitettem HDR-t, addig csak figyelgettem, olvasgattam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne probalkozz, hanem azt, hogy lehet hogy honapokba fog tellni (ezzel egyutt sok turelembe) mire keszitesz egy olyan HDR-t ami majd masoknak is tetszeni fog.
-
szg88
őstag
válasz
Szabikaa20 #319 üzenetére
Én az 5-öst használom, de jobban tetszik, mint a mátrix. Automatikusan megcsinálja.
Az első két kép mekkora? Nem bírtam betölteni csak félig
-
szg88
őstag
válasz
Szabikaa20 #317 üzenetére
Ha van photoshopod, inkább azt használd, jobban kijavítja a hibákat szerintem, mint pl. a kutyás képnél ami van
-
Mhamster
tag
válasz
Szabikaa20 #314 üzenetére
A harmadik nekem személy szerint tetszik, bár valóban nem a HDR miatt. Sokkal több expó kellett volna itt, hogy le tudd fedni a kép alja és teteje közötti megvilágítás különbségét.
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #314 üzenetére
Szia. En egyiket sem tarton jonak, sot az elso kettot inkabb kulonosen rossznak gondolom. Alapvetoen egyiken sem valosult meg a HDR celja, a nagyobb dinamikatartomany altal nyujtott pluszlatvany, helyette az elso ketton inkabb durva aurasodas es mu-HDR hatas vagja haza kepeket. 3-dik foton nem indokolt a HDR hasznalata, mert a foto also reszen a taj igyis ugyis csak egy sziluett, magahoz az egbolthoz pedig szuksegtelen ez a technika. Ugyanugy ahogy a kutyas kephez is felesleges a tonemapping es a huzgalas, csak rontott a foto erteken ez az utomunka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest