- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
LurkerSheik #53 üzenetére
Egyszerubb lenne elismerni, hogy köze nincs a korabban emlegetett egy milliohoz, mert ebböl indult az egesz kommentfolyam, szoval konkretan ez a “ lènyeg”. Felár nyilvan van, de meg is van az oka, joval fejlettebb megoldas az ssd, akinek ez szamit az kifizeti a különbözetet.
Ami nem feltetlen 3szoros, mivel itt egy dràgább markas ssd lett feldobva, miközben egy alap ssd is felmossa a padlot akarmelyik hdd-vel. Par honapja vasarlas elött nezegettem teszteket, volt 1-2 kinai marka, ami röhejesen olcso volt, miközben ugyanaz a vezerlö es nand volt benne, mint par neves marka olcsóbb cuccában es hozta is azok sebességèt, több tesztben is ajanlott minösitest kapott. Nekem a leggyorsabb megoldas kellett, nem szamitott, ha dragabb, ezert Samu lett, de szükös kerettel, sima adattárnak siman bevallaltam volna a kinai cuccokat. Ott a korabban emlitett kapacitas szerintem 500 alatt kijöhet..
-
Sinesol
veterán
válasz
King Unique #27 üzenetére
Hát, nem tul nagy azert egy sata ssd, egy hdd helyett bemegy legalabb 2-db de az biztos, hogy 4 teras darabokkal celszerübb összehozni, azt a 22 gb-ot.
Na hat mindegy, szerencsere nekem nem kell ennyi hely, de azert erösen ssd-n gondolkodnék, ha megis kellene.
-
Sinesol
veterán
Hat, ennyi nem sok embernek kell, de kivancsisagbol raneztem, 55k az elsö szembejövö 2tb-os sata ssd Alza-n. Abbol 600 körül kijön a 22tb, az közel sincs az egy milliohoz.. Raadasul ez egy markas Crucial volt, tippre egy 100-ast legalabb lehet sporolni, ha valami kinait vesz az ember.
-
Sinesol
veterán
Én adattárolásra is utáltam, amikor sokszor kellett nagy mappákban fájlokat keresgetni, ki-be lépegetni mappák közt, ezt azt másolgatni. Folyamat töltögetett a HDD, feljebb lépsz egy nagy mappába és másodperceket homokorazik mire betölti a mappát, aztán menj vissza ugyanoda, esetleg közben valami másik mappában is keress valamit, megint töltöget, neadjisten tömöritesz/kibontasz valamit közben, megint gondolkodik, mire elkezdi az egészet, stb. Döglassú adattárolásra is, ha éppen csinálni is akarsz valamit.
Mondjuk amugy is szeretem, ha minden azonnal történik, az előző Samu 960 Evo ssd-n is éreztem, hogy már annyira nem az igazi, érezhető is volt a különbség, miután lecseréltem egy Samu 990pro-ra.
Mondjuk ez az adattár téma s érdekes, ma már pár honapnál tovább semmit nem tárolok, a relative fontosabb dolgok ott vanak a fehőben, ott adatmentés miatt sem kell aggódni.
Videók, filmek foglalnának talán több helyet, de manapság már annyi stream megoldás van, hogy felesleges iylesmire helyet pazarolni. Családi dolgokat is erősen szelektálom, pár év után arra jön rá az ember, hogy 90%-át sohasem fogja ujranezni senki. -
Sinesol
veterán
Valljuk be elég zajosak és lassuak a hdd-k, pedig asszem az utsó, amit használtam, az egy WD Raptor volt.
Asszem már az előző gépemben sem volt HDD, szoval olyan 2017 körül én el is engedtem a HDD-k kezét, a mostaninál annyiban léptem feljebbb, hogy csakis nvme mehet bele, nem kell az extra kábel, meg kompaktabb is.Egyébként elég sokat hallgattam régen a hdd zizegést miközben csak vártam valamire, hogy betöltsön, szóval kialakult egyfajta pavlovi reflex, egyszerűen random módon ideges leszek, ha hdd hangot hallok valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az SSD-k gyorsabbak, olcsóbbak és megbízhatóbbak, mint valaha – akkor miért látunk még mindig HDD-t az új PC-kben, NAS-okban vagy épp szerverekben?
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest