- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrobos
csendes tag
- Amikor telepítettem a sata2ön az xp-t, csak az volt bekötve, nem is volt gond egyből felismerte biosba, xp, stb.
- utána lekötöttem, és csak pata volt felkötve 2db pri master+pri slave-en, úgy is ment
- majd sata2 + pata pri slave-es vinyó, (tehát nem a régi bootos) így is ment
- de sata2 + pata pri master (régi bootos winchi) + pata pri slave-es vinyó, sípolás, fekete képernyő. Az, h most, h volt a sípolás passz, de sztem 1 hosszú és utána 2-3 rövid sípolás, de ebbe nem vok biztos.
Nem kell a régi pri masteres vinyót átjumperelni, nem ez a baj? Vagy akkor, h kell működtetni sata-s és pata-s vinyókat egyszerre? -
rrobos
csendes tag
Szevasztok!
Segítséget kérnék....
Vettem egy új vincsit (seagate sata2) a meglévő 2 IDE-s vinyóm mellé.
Azt szeretném elérni, h a sata2-ről bootoljon, a régi pri master vinyó legyen a kövi drive, majd a pri slave-en lévő 2.ik IDE-s a 3ik drive. DE sajna nem megy a gép ha mind3 vinyot rákötöm.
1. Vmit át kell állítani (jumperelni a régi vinyókon), h menjen a 3 vinyó egyszerre??
2. Azt amugy meg lehet csinálni, h a sata2-es, ill a régi IDE-s pri masteres vinyóról lehessen választani, h honnan bootoljon?
Szal a sata2 és a régi pri slave-es vinyó megy együtt, de a régi masteressel már nem.
Mit kell csinálnom? Jah XP volt a régi vinyon és XP van a sata2ön is
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged