- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
King Unique #49006 üzenetére
Kismillió kábel és mifene kombóban se látja a dolgokat, szal átpakoltattam mindent egy exFAT vinyóra és 'potkívánok
15 rugóért nagyon köszi Mediafour!!!
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
King Unique #49003 üzenetére
Két maces vinyót sem lát a program, amik tökéletesen mennek macen, vagyis nem a meghajtókkal van baj, hanem a szoftverrel.
A korábbi esetnél annyi történt hogy a nálam lévő vinyót elvitték egy stúdióba mert az általam vágott anyagot fényelték meg, aztán mire visszakerült hibásnak látta a kötetet a progi, azóta meg már más maces vinyót sem lát.Még a laptopomon kipróbálom hogy ott működik e, mert ha igen, akkor meglehet, hogy ideje újrahúzni az asztali rendszerem, mert már kb 2 éves és egy platformcserét is megjárt már
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
King Unique #49000 üzenetére
Ami választ kaptam ott ha minden igaz Te ajánlottad hogy ilyen szoftvert használjak, ami segít beolvasni ezeket, de már akkor is meg volt vásárolva a termék és igen, ugyanez volt a gondom.
Már dolgoztam maces vinyóval miután megvettem a progit és semmi gond nem volt vele, viszont egyik napról a másikra már nem olvasott be semmilyen maces vinyót. A probléma az, hogy nem tudom használni a vinyókat, nem tudok róluk dolgozni, mert sem az intézőben, sem a commanderben vagy egyéb filekezelőben nem jelenik meg.
A macdrive érzékeli a vinyót, ahogy az a képen is látszik, de a macdrive felületén nem jelenik meg a meghajtó, hanem kéri hogy csatlakoztassam. -
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
EGy Lacie külső maces vinyót próbálok beolvasni de ezt írja ki. Egyébként a meghajtót felismeri a gép és a macdrive is látja, csak a fájlkezelőben nem elérhető a vinyó.
A mac driveban van repair funkció, nem tudom mennyien ismerik, de bátran megpóbálhatom vele javítani, vagy gondot fog okozni?
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Egy 2 terás WD greent kötöttem sata portba, de a meghajtók közt nem jelenik meg viszont az eszközkezelő látja.
Ötlet? :S
Alaplap: Gigabyte Z170 D3H
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Ha sikerült dinamikussá tennem a rendszervinyómat, akkor belenyugodhatok hogy nem leszek képes róla bootolni?
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
nemrég szerverünkben az egyik sas vinyón a 130 gigából, (amiből kb 30 van foglalva), rendszer csak kb.: 600 megát lát szabad területnek.
Van ötlet hogy ezt mi okozhatja?
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
cascada #8572 üzenetére
OK köszi, akkor megnyugodtam és örülök, hogy ez így egy megfelelő megoldás a véleményed szerint is
Akkor még csak annyi, hogy értelmetlen szöszölés e az, ha bizonyos cuccoknak, pl. film+ játék, zene+kép) külön partíciót hozok létre?
Vagy legyen egy nagy és mappákat alkotni oszt kész?Előre is köszi
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
cascada #8570 üzenetére
az a helyzet, hogy a régi vinyóm (wd 160giga) 3 felé van osztva
(rendszer=12giga, progik=40giga , adatok=100giga)ahol most a progik vannak, oda szánnék egy 64 bites vistát ahol pedig a 100giga adat van, oda a progikat, és így az új 640gigás vinyót használnám az adatoknak, a 160 pedig a rendszer lenne.....
csak azért feszegetem ezt a témát, mert (bár nem tudom), de úgy érzem, hosszú távon nem szerencsés, ha egy nagyrészt adattárolásra alkalmas vinyón rendszerpartíciót is létrehozzak...effektíve nem szeretném szétpartícionálni a 2 rendszer miatt az új vinyót...
ez most nagyon úgy tűnik, mintha rég eldöntöttem volna, de kiváncsi vagyok a véleményedre/véleményetekre
-
--Disztroj--
senior tag
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Milyen programot tudnátok ajánlani partícionáláshoz, illetve formázáshoz?
Egy 5400rpm és 7200rpm es vinyó között rendszer gyorsaság tekintetében van lényeges különbség? (vagyis a régi lassab vinyómat hagynám meg rendszernek, ha az újabb és gyorsabb vinyó nem dob annyit rajta)
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged