- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
King Unique #50805 üzenetére
Szia,
lemezen semmi fontos, mentésre nincs szükség.
TV-n a HDD 5V 1A portba volt bedugva, de lehet mégis a tápellátással volt a gond. Az alap kábel is vagy 80cm + USB kábelhosszabbítón "lógott", amit olyan 1,5m. Lehet itt annyi energiaveszteség, hogy a tápellátás nem megfelelő?
Azonban disc managerrel se sikerült formázni csak a partíciót törölni és létrehozni, ugyan azt írta ki "nem sikerült befejezni...".
HD Sentinel csak próba verzió, nem tudtam futtatni a tesztet.Viszont Windows 7 alatt babrálok és a leírásod alapján a parancssorból sikerült elétet lehelni bele, most tesztelem.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
kicsivel több mint 1,5 éves WD30PURX merevlemez tegnap többször ledobta az ékszíjat, eltűnt a meghajtók közül.
Adatmentésen kívül lehet itt még valamit tenni a megmentés érdekében?
Illetve mi lehet a baj? Elvileg megbízható típus, kvázi nem rég lett beállítva, nem is megy sokat, kifoghattam egy rossz szériát?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok! SOS kellene segítség.
van egy WD my passport küldő merevlemezem, amit eddig Mac-hez használtam, de most windows-os géphez szeretném használni.
a problémám, hogy egyik win 7 - 8 nem is látja az eszközt, Mac-en meg a leformázást opciót se találtam meg.
hogy tudnék NTFS vagy FAT32 file rendszert rakni rá illetve win alatt használni?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
vettem egy ilyen tök alap hdd dokkolót(teszt). bedugtam egyből felismerte, sajátgépben megjelent mint usb háttértár. teljesen új, most bontott Samsung HD250HJ vinyót bele teszem, hátul benyomom a power gombot, vinyó felpörög, windows felismeri, de a sajátgépben eltűnt az ikonja.
mit tegyek hogy előcsalogassam? formázni kellett volna előtte? vagy jumpereljem?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
van egy régi gépem, benne egy 40-es winyóval, +XP. csak net megy rajta,+kép+videó nézegetés.
az a gond vele, hogy az XP betöltése után legalább 10-15 percet teker. ez mitől lehet?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Core2duo6600 #12125 üzenetére
dejó nekünk
, akkor a széria lehet rossz
mindenesetre köszi az infót.
-
AXisBOLD
addikt
még annyit meg kell kérdeznem, hogy a vinyó menet közbeni halála(tudom hogy nem táp kategória) magával ránt-e mást is?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
liksoft #12121 üzenetére
köszi. lementettem ami fontos.
táp Corsair HX520, nem hiszem hogy a tápellátás miatt lenne. 12-es venti tekeri rá a airét, és így nyáron a hőmaximumban se volt több 33-35 foknál. tuning nem volt, azt se tudom hogy egy vinyót hogy lehet tuningolni. nincs két éves és 114 napot ment, ez egy hdd esetében esetleg kiskamasznak nevezhető. akkor biztos az egyéb lesz
de tényleg nem értem mi miatt lehet ez, szerintem egyszerűen kifogtam egy hibásat vagy valami selejtet.
-
AXisBOLD
addikt
hy all.
következő hibaüzeneteket dobálgatta a vista rendre:
[link], [link]aztán valaki tanácsolta, hogy egy HDD sentinelt tegyek fel. ami meg ezt mondja:
[link]akkor most vége a dalnak? van még valami menteni való az adatokon kívül? és miért történhetett ez?
köszi, ja és sürgős lenne, mert sentinel szerint 13 napja van hátra
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- LEGO klub
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged