Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Sziasztok
Tegnap vettem egy WD500GB -os Green HDD -t. Beraktam a gépbe particionáltam két flé, majd elkezdtem telepíteni a Windows 7 -et. Közben kidobott egy kék képernyőt és újra kellett indítanom a gépet.
Azóta még a BIOS sem találja meg és 3-4 percet tököl az indítási képernyő is. Láthatóan jóval lassabb lett a bootolás. Minden ellenőrzéskor csak akkor hajlandó tovább menni a gép, miután a HDD kattan egyet (gondolom lekapcsol). Windows betöltéskor sem látja a HDD -t.
Fel telepítettem az Acronis Disk Director Suite programot és az sem találja. Már hívtam a boltot, hogy viszem vissza gariztatni, csak gondoltam beírok ide is hátha van valami voodoo tánc amitől helyre jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest