- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi88888
csendes tag
válasz
liksoft #16590 üzenetére
A táppal remélem minden rendben van. A winchester hőmérséklete átlagba 46 fok, 50fokot soha nem éri el. A hűtés rendben van, nem rég volt teljesen kitisztítva. Mechanikai behatás nem érte főleg, hogy laptop fix helyen van. Újonnan vettem és már több mint 4éve van benne a laptopban, akkor jól gondolom, hogy az öregedés lesz a problémája? A fontos adatokat lementem és szerintem veszek egy újat.
Köszönöm a segítséget. -
Csabi88888
csendes tag
válasz
liksoft #16587 üzenetére
Az a baj, hogy azóta folyamatosan romlik, internetezés közben is többször beakad, elkezd vadul tölteni. Igazából engem az érdekelne, hogy ha veszek egy másik winchestert, nem-e fog az is kinyiffanni. Ezért kérdeztem, hogy mi lehet az oka mert, ha a géppel van valami gond és attól ment tönkre, akkor az új is tönkre fog menni. Sajnos tesztelésre nincs lehetőségem. Köszönöm
-
Csabi88888
csendes tag
válasz
Csabi88888 #16564 üzenetére
Az én kérdésemre is válaszoljon valaki, fontos lenne. Köszönöm
-
Csabi88888
csendes tag
válasz
Csabi88888 #16564 üzenetére
-
Csabi88888
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Hitachi 60gb-s 7200rpm-es laptop winchesterem.
Mint láthatjátok a képen folyamatosan csökken a kondíció. Rövid öntesztet lefuttatva olvasó egység hibát ír. Amikor filmek akarok nézni(rajta van a winyón) gyakran újra indítja, beakad stb. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezen még segít valami(pl: formázás)?
Vagy ennek már vége van és másikat kell vennem? Illetve milyen okai lehetnek, hogy ilyen hamar és nagymértékben elkezdett romlani?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged