- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardtech
aktív tag
Azért használtam a PM-et ,hogy hátha az tud valamit kezdeni ezzel a RAW fájlrendszerel de nem tudott csak annyit írt ,hogy bad
. Amúgy a problémámat megoldottam igazából fogalmam sincs hogy hogy ugyan azt csináltam amit eddig és most sikerült rá telepítenem a Windowst. Nem tudom mi lehetett a gond... de azért köszi a segítségeket!
Még annyit szeretnék megtudni hogy van e esetleg valami program amivel meg lehet nézni hogy milyen állapotban van a vinyóm csak kíváncsiságból hogy esetleg van e vagy lett e valami baja ? -
Hardtech
aktív tag
Közben rajötem még valamire ha ra akarok menni a vinyora azt irja a windows hogy a lemez nincs formazva bla bla bla akarom e formazni most ? Rányomok hogy igen formazas NTFS el megcsinalja ki is irja hogy filerendszer: NTFS es tudok is ra masolni vagy törölni rola, de partition magic be tovabra is azt irja hogy BAD es a windows tovabra sem akar felmeni ra. Ja és windows telepitesnel pl nem lehet particionalni csak telepiteni ha pedig ramegyek a telepitesre ott ugye lehet valasztani hogy formazas ntfs el akkor ismet visza all RAW ba mivel a windowst nem telepiti :S
-
Hardtech
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #9894 üzenetére
Már formáztam a vinyót nem is egyszer. Windosbol is es ugy is hogy a telepitö cd röl inditotam a gepet de nem történik semmi leformazom NTFS el azutan elkezd fajlokat masolni majd ujraindul a gép és nem a windows telepites folytatodik hanem kezdi elöröl. Tehat megint formatalni akarja majd megint masolni es megint ujraindulni és hiaba formaztam még mindig azt irja hogy RAW filerendszer. A lényeg az lene hogy RAW bol ujra NTFS legyen csak ezt nem tudom kibogozni itt a forumba hogy milyen programal tudom ezt megcsinalni es hogy ?
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok !
van egy kis problemam a vinyomal egy WD raptor 150gigas tegnap lefagyot a gepem ujrainditotam es nem akart bejoni a windows ujra a töltö kepernyon mindig ujraindult gondoltam ujrarakom a windowst de ott is vmi hibat irt ki majd ujraindult es eltunt a particiom amin a windows volt tehat volt egy 130 as es egy 20 as particio amiböl lett egy 143 gigas :S az adatokat mar sikerult leszednem rola getdataback el de tovabra is azt irja a windows hogy RAW filerendszer es a telepitovel is csak adig jutok hogy formázom aztan ujraindul es kezdödik elöröl gondolom emiat a filerendszer miatt tehat azt szeretnem kerni hogy valaki mondja el mit lehet teni ilyenkor van valami program amivel ujra NTFS lesz a RAW bol a partiton magic el probaltam den em tud csinalni semit elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest