- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graob160
csendes tag
válasz
King Unique #49298 üzenetére
Korábban működött win 10 alatt, a lemezkezelő látja még kiis írja a teljes nevet de a saját gépbe semmi... Próbáltam szoftverfrissítést is de nem. Csak SSD-t lát és bedugtam az összes portba de csak ugyan az van...
-
Graob160
csendes tag
Tiszteletem Uraim!
Segítség kellene. Lenne egy DT01ACA200 merevlemezem ami rosszalkodik, sajnos a win 10 nem látja az intézőbe de pl az eszközkezelőben ott van és működik azt írja no meg persze hallani lehet hogy gép indításnál elindul és meg folyamatosan. Rendszert már újra tettem de nem oldotta meg a problémát. Alaplap csere volt a gépben természetesen az is új. A merevlemez új 3 hónapja vásárolt. Segítségeteket szeretném kérni az ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged