Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
King Unique #53568 üzenetére
Köszönöm az infót, egy teljes formázást még kap.
-
Dinomano
őstag
[kép] HD Sentinel infó
-
Dinomano
őstag
Sziasztok! Egy 3,5"-os, 1 Tb-s USB-s Samsung Story station tulajdonosa vagyok. Régóta nem használom arhiválásra a HDD-t, mivel régebben előfordultak rajt CRC hibás file-ok. A kérdésem az, hogy még menthető-e adattárolásra a HDD valamilyen HDD repair programmal? Mellékelek egy HDDscan képet a HDD-ről. [kép]
-
Dinomano
őstag
Sziasztok! HDD gondom van, Vettem egy 2,5"-os Toshiba MK2565GSX HDD-t(250gb), újonnan bontatlanul. Külső mobile-rack-be akarom hasznalni. Amint rádugom a 2 USB-kábelét (ami külső, 4-es, külön tápos USB-elosztóba megy); felismeri a gép, telepít is drivert(windows-os "random"-ot), de azzal sajna nem megy. Eszközkezelöben latom(USB device), de ikonja nincs a C, D stb.meghajtok mellett...Neten drivert nem talaltam toshiba HDD-khez. Valakinek ötlete? Privatban jo lenne, de ha ide irtok commentet, az sem baj...
-
Dinomano
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Vettem egy160 gb-s western digital scorpio 2,5" sata hdd-t itt a prohardveren. Az elöző tulaj 100%os HD sentinel képet küldött róla. Külső adattárolóként használnám, és vettem hozzá 1 külső rack-et(2 usb csatival biztosítana elég feszültséget a HDD-nek/tápcsatija nincs a racknek/)...A gond az, hogy a winchester csak ritmikusan, 2 mp-nként kerreg+világít a rack-en lévő LED, a gép pedig nem ismeri fel. Rossz a HDD, vagy keves a feszültség? 5v-t ír a HDD matrica amúgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest