- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Érdekes, eddig ezt nem hallottam senkitől
Az eladó anno egyenesen hülyének nézett kb., hogy nem WD-t vittem 500 ft-al drágábban. Az 1000-es 1 hónap után meghalt miután megvettem anno, szó nélkül cserélte a srác, azonnal próba nélkül, azt mondta, hogy annyit hoznak vissza, hogy már inkább rögtön kicserélik őket.
Köszönöm a tippet, de a táp kérdést kizárnám: 460W-os Giga Superb (FSP beles)-nek nem kellene, hogy gondja legyen egy e7200+4850+3 vinyó kombóval. Tesómnál 400W-os FSP SagaII hajt egy 3 magos AthlonII-t, diszkrét VGA nélkül, 2 vinyóval, és nála is meghalt egy egy éven belül.
Egyelőre akkor kivárok, hogy mi lesz... -
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Rendszervinyóként egy kb. két éves Samusng F1 640Gb teljesíti feladatát. Kb. 1 hónapja megjelent egy gyenge szektor, azóta szépen lassan nő a számuk. Jelenleg 8. Mit jelent egy gyenge szektor, mire számíthatok? (sok jóra nem hiszem, ezzel a szériával már több problémánk is volt tesómmal) Backupokat mindenesetre megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest