- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Üdv!
Van valakinek gyakorlati tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy milyen helyzetben szabad diszket házba szerelni? Egy fractal design node 804-et néztem ki, ebben függőlegesen vannak a diszk tartók. A mostani házban vízszintesen voltak a diszkek, de ez a ház kuka.
Szóval lesz-e bajom abból, ha a diszkeket a legkisebb oldalukra állítom? 18Ts seagate exos diszkek.
kösz -
bambano
titán
válasz
King Unique #47333 üzenetére
nekem a garis cseréhez nincs arcom...
nem is abból az irányból akarom megközelíteni a kérdést, hogy anyagi veszteség érhetett, hanem abból, hogy szerverbe raknám be, és ha érdemi szinten felmerül a hiba lehetősége, akkor kuka. inkább veszek egy másikat, minthogy két hét múlva megint lerohadjon a gép, amibe rakom.egyelőre még kibontva sincs, mert volt más dolgom.
kösz.
szerk: szerintem szektorhiba nemigen lesz benne, elvileg parkoltatott fejjel kapom kézbe.
-
bambano
titán
Üdv
Sikerült azt a vitézül dicső tettet végrehajtanom, hogy vettem egy wd red 1T-t, majd még a boltban egy rosszul tervezett lépcsőn parádésan pofáraestem, kezemben a diszkkel.
Emlékeim szerint odavertem a diszket is, de hogy mennyire, azt ne kérdezd, mert nem tudom.
javaslatot kérek:
a./ jó lesz még az a diszk
b./ bontatlanul kukaesetleg létezik korrekt mérés, amivel meg tudom nézni, hogy mi lett vele?
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest