- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetee(tm)
aktív tag
Sajnos 1 cipőben járunk én is ugyanilyen HDD-t (WD 320GB/16MB Sata2 ll)vettem múlt héten hétfőn és azóta nekem is ugyanezt a hibát írja: "Windows-nem sikerült a késleltetett írás.A windows nem tudta menteni a fájt(D:\$Mft)összes adatát.Az adat elveszett.A hibát hardverhiba vagy a hálozati kapcsolat hibája okozhatja"
Valamit az everest is megfagy nem indul és a többi egyéb szép nyalámságok, hogy megfagy a gép 1x csak újraindul. Ha biosban bekapcsolom a HDD S.M.A.R.T funkciót ENABLED-re akkor a windows el sem indul, a lolgó megjelenik, de mihelyt a csík elindulna alatta nyomban ujra is indul, majd még1x és még1x és...mindanddig íg vissza nem állítom. Én próbálkoztam egy hiren's boot cd nevű progi segítségével, ami dos alatt teszteli a le a hdd- a saját progiával de a teszt eredménye eredménytelen volt, azaz semminemű hibát nem talált
Kicsit kezd megőrítni a dolog. először gyanakodtam a sata2 vezérlőre is de ahogy látom nem valószínű hogy az okozza, mert neked nforce vezérlőd míg nekem ATI, szal azt kizárnám.Valaki erre tud valamilyen megoldást? szívesen vennék(vennénk) minden segítséget.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest