- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h0o2a7j6
tag
válasz
Isten88 #8527 üzenetére
Köszi a tesztet. Tisztán látszik, hogy a tiéd egészen más alakú.
A minimum értéked is teljesen rendeben van, és az amit nem értek; miért esik le ~ 0-ra az én min. értékem?
Biztos a táp a rossz..., hát nem tudom. Elég rég óta használom az enyémet. volt már pár winch. rajta kisebb-nagyobb, mindegyik ment normálisan, csak ez szórakozik, de nem tudom miért. Ráadásul másik gépben is ugyanezt játsza...
Kifogytam az ötletekből. -
h0o2a7j6
tag
válasz
Isten88 #8517 üzenetére
Az normális, hogy a grafikonban ilyen sűrűn, ilyen mértékű minimumok (0MB) vannakm ha igen, akkor ez mitől van?
Ahogy néztem ennek a típusnak a HD Tune képeit nekem nem ez jött le...
Használat közben nem ép, 100 %-os hdd látszatát kelti, amikor másolok róla, rá (dvd-ről ,külső hdd ről) és a sebesség össze vissza ugrál pár kilobyte és több tíz megabyte között?
A szűz XP ben a sajátgépet kb fél-1 perc alatt nyitja meg? (E5200, 2GB, Giga P31 es lap)Nekem nem úgy tűnik hogy egészséges lenne
-
h0o2a7j6
tag
Zsír új WD5000AAKS használhatatlanul lassú. DMA módban(UDMA5) megy Win, Sentinel szerint is.
2 gépben is tesztelve, másik kábellal, táppal, ugyan az az eredmény. Mindkét gépben 3x mértem, ugyan az eredmény.GARI
-
h0o2a7j6
tag
Hol tudom az akusztika menedzsmentet engedélyezni? HD Sentinel szerint támogatot, csak le van tiltva.
Hitachi 7K100 sata egy T60-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged