- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
malgab01
csendes tag
válasz
StSanya #32329 üzenetére
na most bejött délután vmiért errort írt mikor rámentem
akkor érdemes megcsinálni ezt? vagy nem?
egyébként még nem csináltam ilyesmit
szóval ha be bootol pendrivevról akkor csak simán írjam be a parancsot?
meg melyiket érdemes? sztem az utóbbit mert az vmi 62 percre kapcsolja ki a másik 5 percre még az is kevés nem?
wdidle /S300
wdidle /D
meg akkor simán úgy kell beírni ahogy itt fent írtam? egy karakterrel sem többet?(még tényleg nem csináltam ilyet) XD
ez a biost módosító parancs vagy a hdd-t?
meg még azt is szeretném tudni ha lefut a parancs utána indítsam újra? vagy kapcsoljam ki?vagy az is vmi parancs?
szal hogy hozom be utána a biost h ssd ről menjen a gép
bocsánat a tudatlanságomért segítséged köszönöm -
malgab01
csendes tag
válasz
StSanya #32326 üzenetére
köszi a segítséget de nekem ez bonyolultnak tünik
először is nem találom a programot amit le kéne tölteni(a link nem hoz be semmit)
egyébként nekem ssd van rendszer azt addig ki kell vennem ha jól olvasom? és utána bejön vmi dos? és ott kell beírni a parancsot? így működne pendriveról?
egyébként naponta kb 100-150 szer áll le az elég sok nem?
jah az meg a másik h ki se lehet kapcsolni vagy mi csak 5 percre állítani ami jelenleg 8 másodpercaz is elég káros még neki vagy nem?
-
malgab01
csendes tag
sziasztok megint
senkinek nincs ötlete?"A hdd mel az a gond adódott hogy mivel csak adattárolás céljából van a gépben(ssd mellett) ezért gyakran leáll illetve elindul (fura hangot add és nem tudom mennyire káros) pedig a merevlemez leállítást sohára állítottam (Win7)
természetesen 100% állapotban van és teljesítménye igen jó olvasás írás értéke(130-170MB/S)
merevlemezem típusa:
http://www.pcx.hu/termek/western-digital-500gb-wd5000azrx-64mb-sata3-winchester-99992biosban kéne vmit állítani vagy ez nem káros a lemeznek? vmi ötlet h mi lehet ez?"
-
malgab01
csendes tag
sziasztok
A hdd mel az a gond adódott hogy mivel csak adattárolás céljából van a gépben(ssd mellett) ezért gyakran leáll illetve elindul (fura hangot add és nem tudom mennyire káros) pedig a merevlemez leállítást sohára állítottam (Win7)
természetesen 100% állapotban van és teljesítménye igen jó olvasás írás értéke(150-170MB/S)
merevlemezem típusa: http://www.pcx.hu/termek/western-digital-500gb-wd5000azrx-64mb-sata3-winchester-99992
biosban kéne vmit állítani vagy ez nem káros a lemeznek? vmi ötlet h mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest