- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
férfiállat
tag
válasz
tpeter77 #44570 üzenetére
elküldtem nekik a képet amit felraktam röviden és tömören annyit írt vissza, hogy juttassam el hozzájuk a hdd-t
azért számomra az is érdekes hogy még 2016-ban én gondoskodjak arról hogy eljusson hozzájuk a cucc, mikor már mindenki futárgaranciát használ.
Am Oázis Computer -
férfiállat
tag
Hali!
Van 1 1 tb-s wd balck vinyóm kb 2 éves és mostanában csinál olyat a utorrent hogy nem talál fájlokat rajta(i/o eszköz nem található, hiba az elérésben stb).
a másik tünete hogy filmnézés közben megakad a film vissza ugrik 3-4 másodpercet és az ismétli amíg ki nem kapcsolom.
Hdd sentinellel megnéztem 2 gyenge szektor van rajta kondíció 99%.
Valakinek valami ötlet esetleg?? -
férfiállat
tag
Van egy wd green 500-asom ketté particionálva. c 250 és a d is. a problémám az hogy letöltöttem a d-re kb 60 giga filmet, és megfőtt, nem hajlandó tovább tölteni, hanem alul kiírja hogy lemez terheltség 100% tudjátok esetleg a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest