Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz
A-l-i-e-N #30369 üzenetére
Ez miatt kérdezem...
1 rossz és 1 gyenge szektorom van a sentinel szerint.
Ha nem megoldható ez az intervallum szűkítés, akkor megoldás, hogy lefuttatom a javítást eddig a sorig?Viszont ha a hibakeresést 30g-40g csinálom, akkor nem írja hibásra.. Nem értem..
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Van olyan progi/lehetőség, ahol egy konkrét szektort javíttatok ki? Esetleg olyan, hogy be lehetne határolni h. a 37-38GB közöttiket javítsa?
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Üdv
Hogyan lehet álltani ezt az akusztikai szintet?
-
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz
djculture #30334 üzenetére
Ez esetleg mond valamit?
Szerintem lefuttatom... Van valami hátránya a tiral verzionak? Nem szeretném azt, hogy valami méretbeli korlátozás lenne, és 8 nap után megállna -
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz
djculture #30330 üzenetére
Igen, a következő win installnál már win7 lesz
Nincs floppymViszont eddig nem volt ezzel a vinyóval probléma. KB 4 évig az enyém volt, utána került át a másik gépbe, ahol szintén minden nap ment.
Viszont egy kérdés, ez a vinyó mennyire biztos? Ha feltennék mostanában egy win7et, átrakhatom oda amit le szeretnék menteni fontos dolgokat?
Vagy felteszem a win7et erre a vinyóra, és akkor a két vinyon két kül oprendszer lesz, ez megoldható? -
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz
djculture #30328 üzenetére
Na megnéztem:
vinyokon belül DMA mod auton volt, átraktam 5re mind2.Sata configban ez a 3 van: disable -compatible(ezen van) - enhanced
Dh write protect - disableEnnyi.
Megcsináljam amit lent írtál? XP-m van.
Most láto, hogy kérdezted h. melyikre van kötve, hol tudom mentézni? Utánajárok..
-
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz
djculture #30324 üzenetére
Akkor végképp nem tudom, hogy miért ilyen lassu...
Lefuttattam egy olvasási tesztet.. min 0 max 1,7M volt :/
Olvasás 60-38.
HD sentinel nem tud részletes öntesztet csinálni, mert megáll 5 percnél, olvasó hiba miatt... A rövid önteszt végigmegy.. Kicsit melegecske 44 fokos, a másik csak 31, pedig egymás alatt vannak..Az befolyásol valamit, hogy melyik satába van dugva? Asus P5Q-Pro lapról van szó..
98%-os per pill:
"A lemez önteszt során talált 1 hibás szektort.
A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek)."Ez így mennyire használható?
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hol lehet beállítani egy vinyónak, hogy UDMA 5 helyett 6ba fusson?
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Egy 5,5 éves WD Caviar SE16 250Gb vinyó 100/98% volt a hdd sentinelben. Használatban volt, ezen volt a win, ill minden, 1 particióként.
Leszedtem mindent róla, újrahúztam WIN7-el, mi ~9 órába telt, és a telepítés után az első indításnál már nem tudta elindítani a WIN-t. A gép már megy egy másik vinyóval.
Rádugtam ezt is, felismerte, rámegyek felhasználható/elfoglalt terület 0 bájt mind2 nél.
Formázni akartam, de nem csinált semmit.Meg lehet még menteni ezt a vinyót valahogyan? Nem írt ki semmit, hogy mi a hibája, miért 98%os.
Nem lehetne kizárni ezeket a rossz szektorokat, és használhatóvá tenni a vinyót?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest