Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz
King Unique #51264 üzenetére
Adatmentés lenne, akkor átmegyek abba a topicba hátha valaki tud jó helyet ami olcsóbb mint a Kurt..
Köszönöm!!
-
choco01
addikt
Hali.
Adott egy régebbi 320 gigás WD Blue , ami induláskor kattog hangosan 7-8x aztán leáll, szerintem nem is pörög fel eléggé.. van hogy 20 kattogásig elmegy akkor IO hibát ír és nem bírom inicializálni csak látom hogy ott van a lemezkezelőben..
Drága lehet a javítás ha mechanikai gond van? Vagy mi lehet a baj?
-
choco01
addikt
Hali.
Vettem egy 2tb WD Redest Nasba, és a ház kialakítása miatt fejjellefe vagy oldalasan lehet beszerelni.. Ez okozhat problémát hosszútávon?
-
choco01
addikt
válasz
King Unique #48158 üzenetére
Köszönöm, jó lett az importálással!
-
choco01
addikt
válasz
King Unique #48156 üzenetére
Nem volt semmi, lehuztam telepites elott, aztan miutan kész lett vissza.. Csak foto tarolasra volt használva, akkor importalom ha az nem járhat adatvesztessel..
-
choco01
addikt
válasz
King Unique #48154 üzenetére
Ugye amikor telepítem az Ssdre akkor lehuzom a hattertarakat, és amikor vissza csatoltam nem láttam lemezkezeloben sem, ezért gondoltam hogy ez a baj..
Latja hogy idegen lemez, meg dinamikus de nem tudom kezelni, csak konvertálni alaplemezzé.
-
choco01
addikt
Hali.
Mit tehetek az esetben ha egy gepben az ssdre gpt módban felkerult a Win 10 és volt egy adat mentésre tartott hdd benne ami mbr módban maradt az adatokkal együtt.
Egy masik gépen lementem majd ujra formazom gpt módban? Vagy van egyszerűbb is?
-
choco01
addikt
Hali.
Segéd program nélkül van lehetőség a C rendszer meghajtó kibővítésére?
D-ből csíptem le 32 gigát, de a lemezkezelőben szürke a Kötet kiterjesztése a C meghajtónal.. -
choco01
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, igen azt nem dobta fel csak miután újra indítottam!
Az normális hogy USB 3.0-án csak 33 megás olvasási sebesség?
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Vettem ma egy 3TB-os WD Purple-t és egy LCPower racket, most össze szereltem, de ugyen nincs megformázva a lemez.
A HDSentiel érzékeli meg ki írja hogy 2800gb, 100%... a lemezkezelő viszont csak ennyit ír:Hogy kéne megformáznom így elsőre?
-
choco01
addikt
válasz
King Unique #44146 üzenetére
Vigyázok rá, most megint ugyan azt csinálja
A progikat megnéztem az hasznos lesz, köszönöm!
És a másik amit észrevettem: régen akár 80 megával is tudtam írni most nem megy 33 fölé, a régebbi 2.0-s vinyóm megy 44-el most, ez meg csak 29-33...szerintem nem pörög rendesen
-
choco01
addikt
válasz
King Unique #44143 üzenetére
Nagyon vigyázok a HDD-kre a lapit se viszem csak kikapcsolva.
2-3 éves a laptopom annak az UDB 3.0 portján azon belül is azon ami kifejezetten töltésre is ajánlott port.
És pontosan asztalinál hátra szoktam mindent, mert ugye az van a lapon, az elsők már kábellel.
Az érdekes hogy este vagy 10x próbáltam mindig így sivítva indult, ma meg egyszer csak 10 óra pihi után jól, most is másoltam róla 30 gigát és ment stabilan 30 megával.
Ja és gyakran ezt dobja, pedig mindent bezárok, és akár folyamatot kilövök ami használhatja..
-
choco01
addikt
-
choco01
addikt
válasz
choco01 #44135 üzenetére
Ilyen a hangja neki: MEGA-ra feltettem egy ilyen 20mp-es hangfelvételt amibe hallani végig, azt nem lehet hogy ilyen apró kis pici kopogások gyorsan(100-120/perc) is van a mélyben.
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Van egy Western Digital külső winyóm 2,5"-os.
Ma használtam sokat mert tettem rá 60 giga adatot, meg töröltem is.
Minden rendben volt, eltávolítottam lejött.1 óra múlva dugom vissza és "sivító"(mint amikor egy kis ventibe belelóg valami apró dolog) hanggal pörög fel és marad is az a hang csak magasabbá válik.
Windows érzékeli mert adja a hangot hogy az eszközt csatlakoztatta, de semmi, nem adja be a meghajtót..
Mi lehet a baj????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO)
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged