Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz Doky586 #48927 üzenetére

Hátsóban volt, lemezkezelőt winben meg nem találtam, csak karbantartót, de az is azt írja nem végrehajtható.

King Unique, köszönöm a kimerítő választ, azt hiszem keresek vmi alternatívát.

szerk: ha vkinek van kedve még egy szó erejéig és írna egy ajánlott típust 2 terrásban, azt előre is megköszönöm. Elsődleges cél 4k rögzített videók tárolása és játék konzol játékok telepítése.
    Samu most befürdött, wd szépen megy, de gondolom ott sem mindegy milyet.
    Ha nem topik témájába vág, akkor elnézést!

• S e t h

nagyúr

válasz King Unique #48924 üzenetére

A delikvens az alábbi.
    Samsung M3 Portable 2.5" 500GB

Ha rádugom a pc-re akkor azonosítja, de utána képtelen vele bármit kezdeni, egy idő utána jön a felugró ablak, hogy formázni kell, de amint ezt szeretném végrehajtani, akkor kiírja, hogy nem lehet formázni. Eszközkezelőben nem látszik.

Amint csatlakoztatom a számtógéphez a hard disk sentinel nem válaszol, semmit nem lehet vele kezdeni, konkrétan olyan mintha kifagyna. Úgy tűnik, hogy a sentinel is veszettül dolgozik, hogy kezdjen vele vmit, de semmire sem megy vele.Jelenleg 15 perce dugtam be újra a hdd-t, azóta sem talál magára a sentinel.

Egyébként az elmúlt egy évben ugyanilyen tüneteket mutatott egy pendriveom is és azt is megelőzte vmi, ami egyre gyanúsabb, hogy összefüggésben lehet ezzel.

A pendriveon média fileok voltak és párat átneveztem, más címet adtam nekik és utána felismerhetetlenné vált minden más eszköz számára.

A jelenlegi hdd-n több ezer fénykép, dokumentum és pár film van és az egyik filmet akartam letörölni róla egy újdonsült tévé segítségével, de vmi nem úgy sikerült mint terveztem, mert a törlést követően az okostévé csak és kizárólag a mappa szerkezetet látta, minden tartalom eltűnt róla.
    Számítógépen viszont minden a helyén volt, nem értettem ezt a jelenséget, de utána a tévére kötve még egy napig oké volt, most meg már sem a tévé, sem számítógépek nem tudják olvasni a rajta lévő tartalmat, a led villog veszettül és ennyi.

Kábelt cseréltem, az biztosan nem lehet gond, tapintásra langyos, hangját még közelről nem hallgattam, elég zajos környezetben vagyok.

Most ezt a hibaüzit dobja a pc.

Olyan mintha amikor nem pc-n végzek valami filekezelési tevékenységet, pl. cím átírása, törlés, akkor beadja a kulcsot az adathordozó. Lehet véletlen is, de ez most fél éven belül a második.

• S e t h

nagyúr

Tegnap este még működő 3 éves Samsung külső hdd-t nem látja már a tévé, számítógép pedig csatlakoztatást követően formázni akarja, amelyet viszont nem tud végrehajtani.
    Próbálkozzak még vmivel vagy kuka?

Új hozzászólás Aktív témák