- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
brandarchi
tag
Sziasztok
Haverom fogta a merevlemezt és úgy mint egy külső hdd-t le formázta...egy másik gép segítségével
Most meg megkért, hogy segítsek rendszert rakni. Az a baj, hogy mikor bootol a pendriverol és előjön a telepítő akkor sajnos nem talál particiót ahová telepítheti. Ez gondolom a formázás miatt van...no de bioson belül meg lehet ezt oldani? Vagy a merevlemes megy a kukába?
-
brandarchi
tag
válasz
Ganz-[HUN] #41736 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm !!!!!!
Hála neked megoldódott.
-
brandarchi
tag
Sziasztok.
Van egy iszonyat problémám...Linuxos gépet vettem és gyorsan összeszerelés után raktam rá windows-t. A partíció osztásnál pedig ezekszerint a 468 gigát nem ketté osztottam hanem csináltam egy 199est és egy másikat...így gondoltam én! Igen ám de most h megvan minden nézem és csak a 199 Gigás van meg más nincs...ezek szerint elcsesztem és csak egy partíciót hoztam létre...
A kérdésem az lenne h így utólag be tudom rakni a maradék 260 gigát egy partíciónak vagy rakhatom újra a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged