- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolee5016
őstag
Helloka! A hdd sentinellel eltoltam és feloldottam a hibás szekiket majd ujrateszteltem,és ujrainditottam a gépet.Eredmény a méret megmaradt az eredeti kondi +teljesitmény 100% ,müködési idő több mint 1000 nap.A Hdd regenerator boot alatt lefuttatva minden ok.Viszont a kondició 100% mellett megjelent egy + - jelecske amivel nem tudok mit kezdeni.Ez most mit jelent? A feljebb leirt helyzetben (4 napja igy van már) Nincs semmi romlás vagy hiba, használhatom-e a vinyót vagy ne, mert még nem mertem rárakni semmit sem?
-
zolee5016
őstag
Milyen progit ajánlasz? És milyen okra gondolsz? Ez az érték csak ugy jött egyik napról a másikra!( 5 vinyó van a gépbe a 2db 1tb külón ágon 1db 250-es a 750-es és a másik terrás eggyütt 1 ágon.ez a 750-es csati szempontjából középre esik!)Az sem használt hogy más helyre tettem!
-
zolee5016
őstag
Hello! A vinyóm 100/77-es a szentinel szerint és 23 hibás szekit helyezett át! Lefutattam a hdd regeneratort boot alól az meg nem talál semmit sem! Szentinel ujratelepit eredmény ugyanaz.(100/77)Aztán hdd regenerator lefuttat win 7 alatt az is lát 23 szekit amihez nem fér hozzá! Ha a szentinel áthelyezte, hogy lehet visszaállitani hogy a degenerátor tudja javitani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest