Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Eh, felejtős. Este már szédelegtem a fáradtságtól, nem néztem meg jól a cuccost. A panelek természetesen nem ugyanolyanok, a cserebere felejtős.
A motorvezérlő szerencsére ugyanolyan, egy próbát rendes körülmények között megérne.
Viszont: a panelt vastagon berhelték - nem tudom, aki hozzányúlt mégis mit remélt a mechanika felé menő csatlakozó érintkezőinek átforrasztgatásától, de most úgy fest az elektronika, mintha valami negyedosztályú bádogos-tetőfedő tanonc forrasztástechnika gyakorlat / bukás elleni sikertelen mentőfeladata.
Szóval most restaurálok. Nem mintha sok remény lenne a dologban, az efféle berhelés egyértelmű jele, hogy valami baj már eleve volt, szóval helyreállitani is max. azt tudom - de szimplán a szakmai öntudat nem engedi, hogy igy hagyjam

-
Rive
veterán
Heti kókány:
került nekem egy 300-as Maxtor, sült motvezzel. Van egy mecha-dög kétszázasom, a motvez ugyanaz a tipus, de ránézésre a panel is.
Mi kecsegtet nagyobb sikerrel: motvez-csere, vagy van esély szimpla panelcserére is a két méret között?
No para, nem eladásra lesz, csak mókából, mer' ezt is ki kell próbálni
A válasz jöhet privátban is, ha itt ciki 
-
Rive
veterán
Mandriva legfrissebb, két tesztelendő Maxtor PATA vinyóval . A BADBLOCKS valami eszméletlen procifoglaltsággal fut, egy ütemben csak 8/16k adatot írva, olvasva. Más, hasonló vinyókkal - ugyanilyen márka, ugyanilyen jumperelés - rendesen 64 -80k adattal nyomul, elhanyagolható processzorfoglaltság mellett.
Mi lehet ennek a két vinyónak a baja?
-
Rive
veterán
Van egy 200-as Maxtorom. A BIOS még jól detektálja, de a SMART nem olvasható, a badblocks pedig alapból hülyeségeket ír ki a maximális blokkszámra - mintha TByte méretű lenne a lemez...
Ötlet? Tipp? További tenni/megnéznivalók?
-
Rive
veterán
Hümm. A SATA notebook-HDD-k ugyanolyan SATA adat/tápcsatlakozóra mennek, mint a desktop példányok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Disney+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A válasz jöhet privátban is, ha itt ciki