- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
misi180
csendes tag
válasz
liksoft #16899 üzenetére
szia!
KOndíció:94%
Tejesítmény:100%
ezt írja ki A lemez felületén található 3 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra.
160gigás vinyó samsungAz lehet a baja hogy hogy van feloszt va : mert c-én van a windows és ott van 20giga a d-én meg 140giga tegnap előtt tetem fel és akkor vettem ezt a vinyót (használtan)mert a másik is ezt csinálta
Meg nicsn yuperolva azt baj ?
-
misi180
csendes tag
szia!
KOndíció:94%
Tejesítmény:100%
ezt írja ki A lemez felületén található 3 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra.
160gigás vinyó samsungAz lehet a baja hogy hogy van feloszt va : mert c-én van a windows és ott van 20giga a d-én meg 140giga tegnap előtt tetem fel és akkor vettem ezt a vinyót mert a másik is ezt csinálta
-
misi180
csendes tag
Sziasztok!
Aszt szeretném kérdezni hogy mi van a vinyómal játszok vagy netezek vagy msnezek és lefagy meg a vinyó elekezd katogni.Újra indítom ozt kiírvalamit és utána szét szedem kicseréllem a winyóbe vezető zsinort és vmikor beindul de ugyen ez van minda két zsinóral
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest