Új hozzászólás Aktív témák
-
Itachi82
aktív tag
Csá All!
Olyan problémára tudtok/van-e megoldás, uTorrent indításnál vettem észre, hogy nem indul el (Feladatkezelőben megy, de mégse jön be), a torrent kép fájlok a D:\Cuccos mappában vannak, de nem nyitja meg egyáltalán a mappát!
Amit ki ír: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani
Lenne pár cucc ami kellene onnan!
Kábel cserét még nem próbáltam, a Hard Disk Sentinel 100/98-on áll, mit látható volt már lejeb is, de szerencsére vissza jött.A rendszerem Win 7 64bit és külön SSD-n van.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
A Winchester egy kicsit furán viseleted és így lefuttattam egy Hard Disk Sentinelt és ezt írta:Teljesitmény: 100% Kiváló
Kondíció: 16% Rossz46 napot jósol még neki a program! Mit javasoltok, ha már nem lesz jó akkor lép élebe a garancia, vagy ezt már cserélik?
A lemez felületén található 69 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
A lemez felületén található 44 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Előre is köszönöm!
(Szerkesztés
Már most eltűnt, egyszer már vissza hoztam SATA kábel cserével!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest