Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
válasz
sketchifun #22631 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy másik merevlemezre teszel rendszert és ezt úgy olvastatod meg. Mivel erről megy a rendszered ezért azokat a szektorokat nem is tudja megolvastatni, figyelmeztetett is az elején egy kis ablakban, hogy mi újság van és gondolom arra mentél, hogy tovább ezért lehetséges az, hogy nem fog hibás szektort jelezni vagy pedig nem mindet.
-
Gery15
addikt
válasz
sketchifun #22628 üzenetére
Arról a vinyóról fut a rendszer is amelyiket vizsgálod?
-
Gery15
addikt
válasz
fazi91 #22607 üzenetére
Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában, de csak gyorsba annyit tudok neked mondani, hogy amikor nekem ez volt a problémám egyből azt mondták, hogy cseréljek tápot valami minőségire, cseréltem és azóta nincs ilyen problémám. Vagy nézd meg, hogy nincs-e kicsúszva a kábel a csatlakozóból, amit a hdd-re dugsz. De majd megmondják a nagyok.
-
Gery15
addikt
Ezt nem tudni, hogy a merevlemez a rossz vagy pedig a HDS mutat fals értékeket ebben az esetben. Ugyanis HD Tune hibátlanul lefut, Crsytal Disk Markot futtattok mindig és a sebesség nem csökken. Állítólag 70%-ig csökken utána meg áll, de akkor is érdekes, hogy mindig óránként +1 gyanús szektor adódik, mintha be lenne ütemezve.
Szállítás során? Akkor az összes olyan gép amibe ilyen Seagate merevlemez van az mind szállítás alatt sérült meg?
Szerintem szériahiba csak nem tudom, hogy veszélyben vannak-e az adataim.
djculture:S.M.A.R.T
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy tegnap újra raktam nagybátyám notiját és csak úgy kíváncsiságból feltettem egy Hard Disk Sentinelt, hogy megnézzem hogy áll a hdd-je.
Nos mutatom a képet [65535 hibás szektor Mit tudnék vele kezdeni? Neten utána olvastam ennek annak, hogy vannak bizonyos programok amik helyre állítják megpróbáltam a HDD Regenerator-ral, lefutott és semmiféle hibás szektort nem mutatott. [link] Kérdésem az lenne, hogy akkor most még is mi van? -
Gery15
addikt
válasz
Devid_81 #14771 üzenetére
Igen.
Elmondom, hogy mit tapasztalok.
A rendszer vinyóm egy Samsung IDE csatis átmenetileg. Ha betölt erről a rendszer és rá dugom a Samut, akkor a rendszer vinyó leáll, majd újra felpörög, de mire felpörögne, addigra lekapcsol a gép. (Itt a tápra gyanakodtam)
Ha egy satas-ra teszek egy oprendszert és meg várrom, míg betölt és akkor dugom be akkor nem áll meg a satas vinyó hanem megy tovább a gép. -
Gery15
addikt
Ehhez mit szóltok?
Kurvára elegem van, sorozatosan ez történik ma reggel bekapcsoltam a gépet és ezt látom megint a táp gyilkoná a vinyóimat?
Kurva ideges vagyokAnnak idején nem azért adtam ki 25 ezret a retkes Cooler Master tápért, hogy ez legyen. [link]
Arról meg is beszélve hogy 05.19. hozta a futár a vinyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest